- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
falkon bekar demiş ama kurbanı içinnnher katil adayıma da biri ortak çıkıyo yaaaa :84: :84:
Şaşırtmaca da olabilir kuzummmmmm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
falkon bekar demiş ama kurbanı içinnnher katil adayıma da biri ortak çıkıyo yaaaa :84: :84:
Ne buldun bu kadar yazacak??
Benim iki satırı geçmez valla..![]()
yok şimdi şu şekilde. bana çiçek hediye geldi dün.. çiçeği gönderene karşı birşey hissetmiyorum. ben başkasını seviyorum demiştimbeni görünce karar ver zayıflıgıma
:
Şaşırtmaca da olabilir kuzummmmmm.![]()
Leoparlı mı??
Ama ben zebra desenli almıştım sana.![]()
heehh şimdi de şaşırtmacalar çıktıııüstünü karaladıgım herkesi de şüpheli listeme alacak mıyım şimdi
ne güzel 10 a kadar indirmiştim şüpheli sayımı :44::44:
Bekar kardeşlerim keşke tanıtımlarınıza çeyizinizde ki ufak tefek eksikleri de yazsanız.
Ben aldım ama şuan düşünüyorum ya çeyizde varsa?:26:
Mutfak,yatak odası,banyo gibi...
Şaşırtmaca olmazsa tadı olmaz ki..![]()
beyim çeyiz topiğim var![]()
zebrada olur kuzum çizgilerin renkleri farketmez
hayvancıkların hepsi bizim![]()
Falkon bursanın neresindensin?
günaydın hatunlar
bugün kötü bir haberle güne başladım nişanlım askerde hastaneye kaldırmışlarböbrek ağrısı varmış sanırım taş döküyo 4 serum yemiş ağrısı yeni dinmiş
kıbrısta bide ultrason olan hastane bulamıyorlar nasıl bir yer anlamadım ki
çaresiz olmak ne zormuş![]()
Bekar kardeşlerim keşke tanıtımlarınıza çeyizinizde ki ufak tefek eksikleri de yazsanız.
Ben aldım ama şuan düşünüyorum ya çeyizde varsa?:26:
Mutfak,yatak odası,banyo gibi...
Bursadan istanbula gelin geldim ben.
yıldırım erikli deyim
biliyomusun kızçem buraları?![]()
beyim çeyiz topiğim var![]()
Canım çok geçmiş olsunn
Benim de çeyiz topiğim varr, ama eksik olanlar var orda :44:
Ev için ufak aksesuarlar oluuurr, herşey olabilir aslında![]()
Mutfakta tercihim kırmızı,oturma odası için turkuaz,yatak odası için de lila tercihimdir sevgili katilim![]()
Canım çok geçmiş olsunn
Benim de çeyiz topiğim varr, ama eksik olanlar var orda :44:
Ev için ufak aksesuarlar oluuurr, herşey olabilir aslında![]()
Mutfakta tercihim kırmızı,oturma odası için turkuaz,yatak odası için de lila tercihimdir sevgili katilim![]()
tmam o zaman canım sorun yok o vakitbiz geldikkkkkkkkkk şuan daha iyiym canım teş.ederim
canım benden dolayı 17 sine alınmıştım tabi 17sinde şart değil göndermek 17 sinde gönderimler başlayacak mart ayının ilk haftasına kadar devam edecek gönderim tarihi kişiye bağlı
Bursadan istanbula gelin geldim ben.![]()
aaaa hemşeri çıktık
sen niresinde oturuyodun bakem