8 haftalık lekelenme lütfen yardımcı olur musunuz

Amine2001

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
154
44
23
Merhabalar hanımlar. Ben 7+6 haftalık hamileyim. Bebeğimin kalp atışını 10 gün önce duydum. Bir bebek daha şüphesi var tam görülmedi. Kese tam net değildi daha doğrusu. 1 saat önce iç çamaşırmda bi ıslaklık hissettim. Gittim baktım açık kahverengi bi akıntı vardı sümkümsü bi şey öyle. Çamaşırımı değiştirdim şimdi yine bi ıslaklık hissettim gittim baktım açık pembe ile kahverengiyle karışık akıntı var peçeteyle sildim. Peçete koydum iç çamaşırıma sabaha kadar bi şey faha gelecek mi diye bakıcam. Herhangi bir ağrım falan da yok çok şükür iyiyim. Bu akıntı acaba bebeğin daha çok rahime yerleşmesiyle alakalı mı ya da rahimin büyümesiyla alakalı olabilir iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. Lütfen siz de fikirlerinizi söyler misiniz

Tarifiniz yerleşme kanaması olduğunu söylüyor. Kanama kırmızıya dönerse bir hastaneye gidersiniz kendinizi korkutmayın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Tarifiniz yerleşme kanaması olduğunu söylüyor. Kanama kırmızıya dönerse bir hastaneye gidersiniz kendinizi korkutmayın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Amin çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için rahatlattı beni . Evet bende korkutmaya çalışıyorum kendimi hani normaldir diyorum rahim büyüyor sonuçta bebek daha da yerleşiyor inşallah bi şey yoktur

Amin çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için rahatlattı beni . Evet bende korkutmaya çalışıyorum kendimi hani normaldir diyorum rahim büyüyor sonuçta bebek daha da yerleşiyor inşallah bi şey yoktur
Bel ağrısı kasıkta aşırı kramp gibi durumlar olursa beklemeden doktora gidin bi de kırmızı kanamada. Benim muayeneden sonra da biraz kanamam oluyordu bazen. İnşallah olmaz kanamanız keyifli bir hamilelik olur

Bel ağrısı kasıkta aşırı kramp gibi durumlar olursa beklemeden doktora gidin bi de kırmızı kanamada. Benim muayeneden sonra da biraz kanamam oluyordu bazen. İnşallah olmaz kanamanız keyifli bir hamilelik olur
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Mide bulantım var sürekli onun için doktor ilaç verdi prilam kullanıyorum 2 tane içiyorum yatmadan önce ama ona rağmen yine bulantılarım oluyor bu kadarı da olacak tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…