8haftalık hamileyim kızlar cuma günü yoğun pıhtılı bir kanama yaşadım düşük gibi hemen acile gittim Allah’a şükür bebeğimin kalp atışları var 1 gece yatış verdiler. Haftalık pruloton iğne günlük progestan hap yazdılar ertesi sabah çıkış verdiler evde bol bol dinlen düşük riskin var dediler. Eve geldim adet kanaması gibi kanamam devam ediyordu ta ki pazar günü yine kan boşalması yaşayana kadar. Hemen yine acile gittik bebek kalp atışı var ilaçlarını kullan bol bol istirahat et extra yapabileceğimiz bişey yok dediler. Tuvalet harici kalkmıyorum devamlı yatıyorum ama gelen kanamam çok fazla ve parlak kırmızı renginde değiştirdiğim pedin haddi hesabı yok. Zaten bu 3. Gebeliğim diğer 2 gebeliğimde pıhtılaşma yüzünden kalp durması sonucu kürtaj olmuştum bu gebeliğimde kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyordum ama kanamam olduğu için yasaklandı. Bu sefer de bebeğime pıhtı atarsa diye korkuyorum. Aranızda benim gibi bi durum yaşayan varsa nasıl bir süreçten geçtiniz anlatabilir misiniz biraz içimin ferahlamasına ve sizlerden gelen duaya ihtiyacım var