Bebeğinin 8 haftalık hareket etmesi mümkün değil.O daha bir nokta şeklinde sadece ne eli ne ayağı var.Muhtemelen hissettiğin ya bağırsak hareketlerin ya da kendi kalp atışların.
Canım bence de bebeğin hareketleri değildir o bir arkadaş da söylemiş bağırsak hareketleridir.Ama tabi yine de bilemiyorum ben bile hala tam olarak hissedemiyorum.kızlar benim gibi olan varmı aranızda daha 8 haftalığım b sabah ilk defa kasığıma doğru bi dinleyim dedim ve tekme gibi bişey oldu inanamadım eşime dedim elinle oda yokladu bi müddet sonra tekrar attı şoktayız bu kadar erken canlanırmı yaaa birde bgün bize misafirler geldi anlattım böle böle oldu diye o zaman erkektir dediler erkek 40 günlükken kıpırdamaya başlarmış aranızda böyle olupta bebeği kız veya erkek olan varmı acaba:97:
Canım bence de bebeğin hareketleri değildir o bir arkadaş da söylemiş bağırsak hareketleridir.Ama tabi yine de bilemiyorum ben bile hala tam olarak hissedemiyorum.
2.bebekler daha çabuk hissediliyormuş diye bişey duymuştum senin 2. bebek mi???
yok canım ya yok değil bağırsak falan cidden ben inanamadı tekme gibi bişeydi o 2. hamileliğim öyle olsa muhaahhak bilirdim perşembe doktora gidicem bi sorayım bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?