Hamileliği nasıl bir şey sanıyorsunuz ki :))ben 8 haftalık hamileyim bazen hamile olduğumu bile unutuyorum içimden bebeğe birsey oldu sanıyorum hani nasıl diyim kalbi filan atmıyor mu diye düşünüyorum korkuyorum hani böyle olan varmı siz hamile olduğunuzu hissediyormuşsunuz benim öyle basından beri çook mide bulantım da Yok suan da da Yok ara sıra ama tiksinme var sağ kasık ağrım var lekelenmem yok ama çok iğreniyorum insanalrdan özellikle
Hamile olduğumu unutmaktan öte haftada bir hamilelik testi yapıyorum çizgi renginde bi farklılık var mı diye bian önce sağlıklı bir şekilde atlatmayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip olsun insallah :)ben 8 haftalık hamileyim bazen hamile olduğumu bile unutuyorum içimden bebeğe birsey oldu sanıyorum hani nasıl diyim kalbi filan atmıyor mu diye düşünüyorum korkuyorum hani böyle olan varmı siz hamile olduğunuzu hissediyormuşsunuz benim öyle basından beri çook mide bulantım da Yok suan da da Yok ara sıra ama tiksinme var sağ kasık ağrım var lekelenmem yok ama çok iğreniyorum insanalrdan özellikle
Var ztn cnm :)Merhaba bende 8+2 gün oldum aynı durum bende de var bazen diyorum keske tansiyon cihazı gibi ultrason cihazı evlerde olsa da bakı bakıversem :)