Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üstünden geçmiş zaman ama umarım görürsün ya . Bende 8 haftalık hamileyim göğüs hassiyetim bir anda gitti . Arada belime ağrı giriyor o kadar . Geçen hafta kalp atışı duyduk normaldi herşey. Ama kuşku içimi kemiriyor
Öncellikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bunlar gayet normalmiş 8 haftada dediğim gibi yaşadım bunları hatta hala sancılarım var 25. Haftadayım hala inanki birşey olacak diye korkuyorum bebişinle beraber sakin bir dinlenme çek hiç sıkma canını :)
Öncellikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bunlar gayet normalmiş 8 haftada dediğim gibi yaşadım bunları hatta hala sancılarım var 25. Haftadayım hala inanki birşey olacak diye korkuyorum bebişinle beraber sakin bir dinlenme çek hiç sıkma canını :)
Merhaba canım ben doktora gittim iki üç gün sonra normaldi kalp atışını da duyduk . Önümüzdeki hafta kontrolüm var umarım herşey yine yolundadır :) bir de belirtiler herkeste farklılık gosteriyormus ondan düşünmemeye çalıştım sen de aynısını yap :)