• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 haftalık hamilelik ve belirtilerin olmaması

Üstünden geçmiş zaman ama umarım görürsün ya . Bende 8 haftalık hamileyim göğüs hassiyetim bir anda gitti . Arada belime ağrı giriyor o kadar . Geçen hafta kalp atışı duyduk normaldi herşey. Ama kuşku içimi kemiriyor 😒

Öncellikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bunlar gayet normalmiş 8 haftada dediğim gibi yaşadım bunları hatta hala sancılarım var 25. Haftadayım hala inanki birşey olacak diye korkuyorum bebişinle beraber sakin bir dinlenme çek hiç sıkma canını :)

Öncellikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bunlar gayet normalmiş 8 haftada dediğim gibi yaşadım bunları hatta hala sancılarım var 25. Haftadayım hala inanki birşey olacak diye korkuyorum bebişinle beraber sakin bir dinlenme çek hiç sıkma canını :)
İnsallah canım çok sağol 💓

Merhaba gebeliğiniz devam ediyor mu? Aynı durum bende de oldu hiç belirtim yok biraz göğüs ağrım vardı o da kayboldu çok stres yaptım

Merhaba gebeliğiniz devam ediyor mu? Aynı durum bende de oldu hiç belirtim yok biraz göğüs ağrım vardı o da kayboldu çok stres yaptım
Merhaba canım ben doktora gittim iki üç gün sonra normaldi kalp atışını da duyduk . Önümüzdeki hafta kontrolüm var umarım herşey yine yolundadır :) bir de belirtiler herkeste farklılık gosteriyormus ondan düşünmemeye çalıştım sen de aynısını yap :)

Back