• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 haftalık hamilelik ve belirtilerin olmaması

Pandam35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
39
8
1
25
Öncelikle Allah isteyen ve hak eden herkese bir bebiş nasip etsin inşaAllah 🙏 8 haftalık hamileyim ve geçen hafta kalp atışlarını duydum çok şükür ama düşük tehlikem var ve bunun için sürekli korku halindeyim. Sürekli ultrasona gidip görmek istiyorum kontrol amaçlı neredeyse o kadar panik oldum. Ve mide bulantısı aşerme koku hassasiyeti hiçbir belirtim yok bu normal mi bilmiyorum ve korkuyorum :( sadece göğüslerim şişti ve bel ağrısı var hafif şekilde. Bebeğe dair hiçbirşey hissetmeme şuan normal mi sizce yardımcı olun hanımlar :) 🙏

Bu haftalarda bir belirti olmuyor zaten nerak etmeyin. Hatta bazı hamilelerde hamilelik boyunca hiçbir belirti olmuyor, mide bulantısı kusma vs gibi. İyi düşünün 🙏🏻🙏🏻 hayırlı olsun🧿🧿

Bence normal daha çok yeni. Herkeste bulantı aşerme olacak diye de bişey yok. İçinizi rahat tutun. İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Öncelikle Allah isteyen ve hak eden herkese bir bebiş nasip etsin inşaAllah 🙏 8 haftalık hamileyim ve geçen hafta kalp atışlarını duydum çok şükür ama düşük tehlikem var ve bunun için sürekli korku halindeyim. Sürekli ultrasona gidip görmek istiyorum kontrol amaçlı neredeyse o kadar panik oldum. Ve mide bulantısı aşerme koku hassasiyeti hiçbir belirtim yok bu normal mi bilmiyorum ve korkuyorum :KK43: sadece göğüslerim şişti ve bel ağrısı var hafif şekilde. Bebeğe dair hiçbirşey hissetmeme şuan normal mi sizce yardımcı olun hanımlar :) 🙏
Evet gayet normal herkeste belirti olmuyor bende de yoktu😊

Öncelikle Allah isteyen ve hak eden herkese bir bebiş nasip etsin inşaAllah 🙏 8 haftalık hamileyim ve geçen hafta kalp atışlarını duydum çok şükür ama düşük tehlikem var ve bunun için sürekli korku halindeyim. Sürekli ultrasona gidip görmek istiyorum kontrol amaçlı neredeyse o kadar panik oldum. Ve mide bulantısı aşerme koku hassasiyeti hiçbir belirtim yok bu normal mi bilmiyorum ve korkuyorum :KK43: sadece göğüslerim şişti ve bel ağrısı var hafif şekilde. Bebeğe dair hiçbirşey hissetmeme şuan normal mi sizce yardımcı olun hanımlar :) 🙏
Bende ultrasonda görene kadar hala inanamıyorum. Bazen diyorum ki bazı hamileler mi çok abartıyor (kuzenim poşete kusup bize atardı resmini 🤮🤮🤮)
Bende de ne mide bulantısı ne kusma ne baş dönmesi ağrısı hiçbir şey yok şuan 17 haftalığım hala bir şey yok. Kızımı ultrasonda görünce emin oluyorum 😂

Bende ultrasonda görene kadar hala inanamıyorum. Bazen diyorum ki bazı hamileler mi çok abartıyor (kuzenim poşete kusup bize atardı resmini 🤮🤮🤮)
Bende de ne mide bulantısı ne kusma ne baş dönmesi ağrısı hiçbir şey yok şuan 17 haftalığım hala bir şey yok. Kızımı ultrasonda görünce emin oluyorum 😂
Çok sevindim rahatladım hatta biraz teşekkürler 😍 Sağlıkla kavuşursunuz bebişinize inşallah 😍😍

Ewt gayet normal sabah kusmaları 2 yada 2.5 ay sonra başlıyor oda herkesde olmuo. Sansliniz yani bazı ksiiler hamile oldgunu bile anlamıyor doğum yapana kadar 😊

Nasılsınız belirtileriniz başladı mi?

Hayir maalesef hiçbir belirtim yok yine yarın kontrole gideceğiz bakalım nasılmış bebiş :)
Bende 8+6 yım. Hiç belirtim yok. İlk ogrendigimde göğüslerim aciyordu o da geçti. Kusma bulantı vs de olmadı. Endişeleniyorum 😢

9. Haftayım en başından beri belirti yok. Şanslı kısımlardanız sanırım :) ama bende arada acaba iyimi herşey yolunda mı diye korkuyorum tabi. 3 hafta sonra birde kontrolüm🤦‍♀️😊

9. Haftayım en başından beri belirti yok. Şanslı kısımlardanız sanırım :) ama bende arada acaba iyimi herşey yolunda mı diye korkuyorum tabi. 3 hafta sonra birde kontrolüm🤦‍♀️😊
Ben sürekli hastanelere gittim geldim 15. Haftadayim hala içimde bir kuşku oluyor maalesef ama olsun sonunda bebişlerimize kavuşmak varsa herşeye değer . Sağlıkla alın kucağınıza inşallah sizde 🙏

Ben sürekli hastanelere gittim geldim 15. Haftadayim hala içimde bir kuşku oluyor maalesef ama olsun sonunda bebişlerimize kavuşmak varsa herşeye değer . Sağlıkla alın kucağınıza inşallah sizde 🙏
Göğüs hassasiyetiniz varmı.. benim ıkı gündür geçti o tedirgin ediyor biraz

Back