• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 + haftalık hamileleri bekliyorum...

hiram2015

❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.393
1.396
63
slm günaydın hnmlar bilen bilir çok konu açanlardanım bugun 8 haftalık oldum kızlar bu 2. gebeliğim hafid karnım yavas yavas belli oluyor gibi mide bulantısı vs yok çok şükür aşermede yok sanırım daha aman aman diyip canım birşeylerr istemiyor ama hergün ayva yiyorum biraz kabızlık var sizce ayvadan olabilir mi su tüketimim 2 lt falan bazende fazlada olabiliyor bizdeki değişiklikler bu kadar sizde neler var bakalımm:KK200::KK200:

slm günaydın hnmlar bilen bilir çok konu açanlardanım bugun 8 haftalık oldum kızlar bu 2. gebeliğim hafid karnım yavas yavas belli oluyor gibi mide bulantısı vs yok çok şükür aşermede yok sanırım daha aman aman diyip canım birşeylerr istemiyor ama hergün ayva yiyorum biraz kabızlık var sizce ayvadan olabilir mi su tüketimim 2 lt falan bazende fazlada olabiliyor bizdeki değişiklikler bu kadar sizde neler var bakalımm:KK200::KK200:
günaydın canım bizde bugün 8+2 olduk çok şükür, mide bulantısı bende 5. haftadan beri var özellikle sabahları 5 te uyandırıyor beni bebişim kabızlık şikayetimde çok fazla kaysı hoşafı içiyorum biraz iyi geliyor. Migrenim vardı aç kaldığım zaman tetikliyor ve canım istemese bile zoraki bişeyler yemeye çalışıyorum. Çalıştığım için çok zorlanıyorum özellikle öğlen çok tatlı uyku bastırıyor:( bizde şimdilik bu kadar ama hiç şikayetçi değilim yeterki bebişim iyi ve sağlıklı olsun.:anneadayı:

Kabızlık malesef bende fazlasıyla var ne yapsam işe yaramıyor, çok rahatsızlık veriyor. benim midem bulantım bi kaç gündür azaldı sabahları oluyor sadece birde önüme hoşuma gitmeyen bişey geldiği zaman :KK48:

Meraba canım benim de 8+5 kabızlık bende de var 4 gün geçti hala çıkamadım kusma da var ne yapicam bilmiyorum inşallah çabuk geçer 2 litre su ben de içiyorum ama yine yok kayısı sabahları içim almiyo zorda olsa yiyorum ama yine yok sağlıklı olsun da diyorum iste Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

Canım ayva kabızlık yapıyor. Çorba vs. İçebilirsin o da yardımcı oluyor. Lifli gıdalar tüket. Elma iyi gelir. Benim de hala kabızlığım var ama biz büyüdük diye ilaç alabiliyorum. Arada içmiş olsam bile iyi geliyor. Sebze tüketimini artırabilirsin. Kayısı bende pek işe yaramadı. Ara öğün olarak 3 kaşık nesfit ve süt iyi geliyor. Yulaglı granola da tüketebilirsin. Şimdilik aklımdakiler bunlar :) kafeinsiz kahve içiyorum kahve kreması ile o da rahatlatıyor

Sanırım mümkün olduğunca doğal beslenmek gerek ekmeğinizi yoğurdunuzu kendiniz yapın mesela katkı maddesi ne kadar az o kadar iyi. Folikasidinde kabızlık yaptığını okumuştum bir yerlerde ne kadar doğru bilmem. Muhakkak yürüyüş yapın günlük. Hem şişkinlikler azalır hem iyi hissedersiniz. 2 lt su yetersiz normalde bile 2,5 litre tavsiye ediliyor biraz daha arttırın su tüketimini. Ayva sindirim sistemi için iyidir ama her gün gereksiz beslenme çeşitliliği açısından. Porsiyon azaltıp yanına başka bir meyve ekleyebilirsiniz.

günaydın canım bizde bugün 8+2 olduk çok şükür, mide bulantısı bende 5. haftadan beri var özellikle sabahları 5 te uyandırıyor beni bebişim kabızlık şikayetimde çok fazla kaysı hoşafı içiyorum biraz iyi geliyor. Migrenim vardı aç kaldığım zaman tetikliyor ve canım istemese bile zoraki bişeyler yemeye çalışıyorum. Çalıştığım için çok zorlanıyorum özellikle öğlen çok tatlı uyku bastırıyor:KK43: bizde şimdilik bu kadar ama hiç şikayetçi değilim yeterki bebişim iyi ve sağlıklı olsun.:anneadayı:
ohhh ohh ilk mi kuzum allahım bizlere bağışlasınn sağ sağlim inşlh..

Sanırım mümkün olduğunca doğal beslenmek gerek ekmeğinizi yoğurdunuzu kendiniz yapın mesela katkı maddesi ne kadar az o kadar iyi. Folikasidinde kabızlık yaptığını okumuştum bir yerlerde ne kadar doğru bilmem. Muhakkak yürüyüş yapın günlük. Hem şişkinlikler azalır hem iyi hissedersiniz. 2 lt su yetersiz normalde bile 2,5 litre tavsiye ediliyor biraz daha arttırın su tüketimini. Ayva sindirim sistemi için iyidir ama her gün gereksiz beslenme çeşitliliği açısından. Porsiyon azaltıp yanına başka bir meyve ekleyebilirsiniz.
folik asit dr vermedii cnm balık yagı içiyorum ayvada espirisine gamzeli olsun die:)

Canım ayva kabızlık yapıyor. Çorba vs. İçebilirsin o da yardımcı oluyor. Lifli gıdalar tüket. Elma iyi gelir. Benim de hala kabızlığım var ama biz büyüdük diye ilaç alabiliyorum. Arada içmiş olsam bile iyi geliyor. Sebze tüketimini artırabilirsin. Kayısı bende pek işe yaramadı. Ara öğün olarak 3 kaşık nesfit ve süt iyi geliyor. Yulaglı granola da tüketebilirsin. Şimdilik aklımdakiler bunlar :) kafeinsiz kahve içiyorum kahve kreması ile o da rahatlatıyor
elmaa yiyorumm ama hergün değil açıkcasııı türk kahvesiii favorim günde bir içiyorumm cnm

ohhh ohh ilk mi kuzum allahım bizlere bağışlasınn sağ sağlim inşlh..
evet canım ilk olacak inşallah çok heycanlıyız ama güzel bekleyiş bunlar. Kan değerlerim çok düşük çıktı biraz ona canım sıkıldı doktorum normalde 16. haftada başlamamız gerek ama sana 12. haftada başlıycaz dedi, bulantıları dahada arttırırmış.

evet canım ilk olacak inşallah çok heycanlıyız ama güzel bekleyiş bunlar. Kan değerlerim çok düşük çıktı biraz ona canım sıkıldı doktorum normalde 16. haftada başlamamız gerek ama sana 12. haftada başlıycaz dedi, bulantıları dahada arttırırmış.
aynen cnm kan hapları mide bulantısı yapıyor sana tavsiyem yatarken al uykuda bazen hissetmiyorsunnn..

allah bebeğini sana bağışlasın inan en heycanlı güzell bekleyişlerrr...

Kızlar selamlar
Kabızlık için aç karna sarı leblebi yiyin tuvalete koşarak gideceksiniz Kasık ağrılar mide bulantıları artıyo sanki hemde ewdeyken kusuyorum işteyken uykuluyum allaha şükür çocuklarımız bizimle olduklarını çok iyi gösteriyolar

Kızlar selamlar
Kabızlık için aç karna sarı leblebi yiyin tuvalete koşarak gideceksiniz Kasık ağrılar mide bulantıları artıyo sanki hemde ewdeyken kusuyorum işteyken uykuluyum allaha şükür çocuklarımız bizimle olduklarını çok iyi gösteriyolar
kız sarı leblebi daha beter yapmaz mıı ??ilk gebeliğimde ilk 3 ay kustum ama iştahsızda değildim toplamda 17 kilo almıştımm bu gebeliğimdede bulantım yok şükürrler olsunnn

Kızlar selamlar

Sarı leblebi mide için iyi ancak o da kabızlık yapar

Back