Caanım üzülme çoğu kişide oluyor bu benimde öyleydi kalp atışını duymamışlardı ağlamıştım 1 hafta sonra duyuldu eğer olmazsa da yapacak bişey yok hakkında hayırlısı olsunNormalde 8 hafta lık hamileyim dün kalp atışlarını duymaya gitdim ama doktor bebek yok boş gebelik kürtaj olman gerekiyor dedi ama ben onu dinlemedim başka bir doktora gitdim orda bebeğim gözüktü ama 8 haftalık değilde 6 haftalık dedi 1 hafta sonra gel dedi başına gelen varmı lütfen yardımcı olurmusunuz çok korkuyorum haftayada bebeğimin kalp atışlarını duyamam diye ilk bebeğim 2 yıldır istiyoruz
Seninde mi 2 hafta geride kalmıştıCaanım üzülme çoğu kişide oluyor bu benimde öyleydi kalp atışını duymamışlardı ağlamıştım 1 hafta sonra duyuldu eğer olmazsa da yapacak bişey yok hakkında hayırlısı olsun
Adetim düzensiz olduğu için normal kabul etmişti doktorSeninde mi 2 hafta geride kalmıştı
Benim adetim düzenli ama inşallah duyarım kalp atışlarını galiba kalp atışlarını duyana kadar benim kalbim yerinden çıkıcak.Adetim düzensiz olduğu için normal kabul etmişti doktor
Sakin ol stres yapmaBenim adetim düzenli ama inşallah duyarım kalp atışlarını galiba kalp atışlarını duyana kadar benim kalbim yerinden çıkıcak.
Yapmamaya çalışıyorumSakin ol stres yapma
Ne zaman gideceksinizYapmamaya çalışıyorum
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzCuma gidicez inşallah sabah
Benimde 7hafta 4 gunluk olmasi gerekiyo bata gore ama ultrasonda 6.0 cikti sadece kese gozuktu bebek gozukmedi kilolu oldugum icin olabilirmis haftaya tekrar gel dedi boyle olan var mi acaba benimde gec dollenmemi oyle olsa bile 6. Haftada bebk gozukmezmiydiHadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Vajinal baktırdın mı canım, benim 8 haftada bile karından gözükmediBenimde 7hafta 4 gunluk olmasi gerekiyo bata gore ama ultrasonda 6.0 cikti sadece kese gozuktu bebek gozukmedi kilolu oldugum icin olabilirmis haftaya tekrar gel dedi boyle olan var mi acaba benimde gec dollenmemi oyle olsa bile 6. Haftada bebk gozukmezmiydi
Yok canim alttan bakmadi ustten ultrasonla bakti dun gece lekelenmem oldu sabah doktora gttim dusuk riskin var dedi kasik agrilarim var ilac verdi yat dedi bakalim nolcak cok korkuyorumVajinal baktırdın mı canım, benim 8 haftada bile karından gözükmedi
Benim de karından bebeği bile görmemişti alttan muayene ile gördüYok canim alttan bakmadi ustten ultrasonla bakti dun gece lekelenmem oldu sabah doktora gttim dusuk riskin var dedi kasik agrilarim var ilac verdi yat dedi bakalim nolcak cok korkuyorum
Malesef bebeğimi kaybetdimBenim de karından bebeği bile görmemişti alttan muayene ile gördü
Tuvalet dışında ayakta durmamaya çalış
Nasibi varsa bu dünyada hayırlısı ile tutunsun inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
Ahh canım yaa, çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik ler nasip etsin inşallahMalesef bebeğimi kaybetdim
İnşallah çok saolunAhh canım yaa, çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik ler nasip etsin inşallah
İlk gebelik miydi?İnşallah çok saolun
Oyle yapiyorum kuzum arada bi kalkip su falan iciyorum ama bide kaynanamlara gidiyorum arabayla yemek yiyip hemen geri eve geliyorum kanamam durdu gibi zaten cok degil lekelenme sadece bakalim hayırlısıBenim de karından bebeği bile görmemişti alttan muayene ile gördü
Tuvalet dışında ayakta durmamaya çalış
Nasibi varsa bu dünyada hayırlısı ile tutunsun inşallah iyi haberlerini bekliyoruz