8 haftalık gebelik 6 haftalık gözüküyor

Evet ilk gebelikdi bugün sabah 10 da kürtJa geldim hala bekliyorum almadılar hala
Benim de ilk gebeliğin kayıp ile sonuçlanmıştı, normalde devlet 3 kayıptan sonra bakıyormuş ama ben özele gidip hemen birkaç test yaptı pıhtılaşma sorunu oldugu ortaya çıktı
2.gebeliğimde hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez kan sulandıcı iğne ye başladık sonrasında sağlıklı gebelik yaşadım
Sonra 3.gebeliğimde de bu sorun çıktı
Yani demem o ki bazen tüm önlemleri alsakta nasibi yoksa elimizden birşey gelmiyor
Ben korktuğum için hemen hamile kalmak istememiştim ama artık kürtaj eskisi gibi değil çok basit bir işlem ama içimizde açan yarayı rabbim kimseye yaşatmasın, tavsiyem sende pıhtı sorunu var mı diye baktır ve çok bekleme derim

Selamlar kızlar benim de acil bir durumum var şu an şehir dışındayım en son 14 mayıs cumartesi doktora gittim kese yeni oluşmuştu 27 sinde gel kalp atışlarına bakalım dedi. Dün şehir dışına çıktım biraz yoruldum. Akşam kanama oldu biraz bugün geldiğim yerde doktora gittim. Tanımadığım bir doktor prof. Çift rahim görünüyor kanama diğer tarafta dedi. İlk defa böyle bişey duydum. Çikolata kistim var acaba o olabilir mi dedim. Çikolata kisti gibi görünmüyor dedi. Çift rahim var sende dedi. Daha önce emara girdim çikolata kisti için ilk gebeliğim kalp atışı durdu kürtaj oldum hiçbir doktor bana çift rahim var demedi bugüne kadar. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba. Bebekte görünmedi geç döllenme oluşmuştu görünür mü sizce çok korkuyorum

Benimde 7hafta 4 gunluk olmasi gerekiyo bata gore ama ultrasonda 6.0 cikti sadece kese gozuktu bebek gozukmedi kilolu oldugum icin olabilirmis haftaya tekrar gel dedi boyle olan var mi acaba benimde gec dollenmemi oyle olsa bile 6. Haftada bebk gozukmezmiydi
Son durumunuz nedir acaba? Bende aynı sorunu yaşıyorum. Kalp atışı duyabildiniz mi?

Selamlar kızlar benim de acil bir durumum var şu an şehir dışındayım en son 14 mayıs cumartesi doktora gittim kese yeni oluşmuştu 27 sinde gel kalp atışlarına bakalım dedi. Dün şehir dışına çıktım biraz yoruldum. Akşam kanama oldu biraz bugün geldiğim yerde doktora gittim. Tanımadığım bir doktor prof. Çift rahim görünüyor kanama diğer tarafta dedi. İlk defa böyle bişey duydum. Çikolata kistim var acaba o olabilir mi dedim. Çikolata kisti gibi görünmüyor dedi. Çift rahim var sende dedi. Daha önce emara girdim çikolata kisti için ilk gebeliğim kalp atışı durdu kürtaj oldum hiçbir doktor bana çift rahim var demedi bugüne kadar. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba. Bebekte görünmedi geç döllenme oluşmuştu görünür mü sizce çok korkuyorum
Bu arada benim Sat a göre 7+4

X