8 haftalık gebeliğim 6 haftalık gözüküyor kalp atışı da yok doktor kürtaj dedi 😔

Benimde öyleydi geç döllenme olmuş inşallah Seninde öyledir

Ben de malesef benzer durumu yaşadım. 7.haftada kontrole gittiğimde kese boş denildi, sekizinci haftayı bekleyelim dediler. 8 de gittiğimde bebeğimin kalp atışını duydum ama kese küçük büyük ihtimalle sağlıksız gebelik dediler. 9.haftada gittiğimde kalp atışı durmuştu. Ne ağrım ne kanamam hiçbir şey olmadı. Ağrısız bir kürtaj ile bebeğimi aldılar. İki gün oldu. Çok üzgünüm. İnşallah bu durum kimseler için tekrarlamaz. İnsanın umitlerinin boşa çıkması , kucaginin boş kalması çok zormuş. Ve benim ilk gebeligimdi

Rabbim hepimizin kucağını tez zamanda doldurur inşallah banada 6. Haftada bebeğin kalp atışı yok dediler ama bekleyelim de dediler bekledim şuan 8+3 hafta olduk ama hala kalp atisimiz olmadığı için kürtaja karar verildi 1 Kasım kürtaj tarihi verdiler ama 2 gün önce kanamam oldu çok az hemen acile gittik kese bozulmuş cumaya randevunuz var bekleyelim dediler 2 gündür sadece WC ye girince peceteye azbir leke geliyor o kadar inşallah cuma gününe kadar bişey olmaz normal yolla düşürmek istemiyorum korkuyorum açıkçası uyutularak bir anda olsun bitsin istiyorum onun psikolojisi çok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…