34 gün oldum 40 la 50 gun arası dedi doktor ama ben ılacsız olamadığım için adet getiren otlardan İçtim 34gun geldiPeki ne zaman adet oldnz
Qhangi otlar onlar bende ıceyim ya 30 gün oldu ama vucudm cok sis34 gün oldum 40 la 50 gun arası dedi doktor ama ben ılacsız olamadığım için adet getiren otlardan İçtim 34gun geldi
Hayıt tohumu içtim bir kac gun sonra civanpercemi aldım sabah akşam bir kere ıxtım o gece adet oldumQhangi otlar onlar bende ıceyim ya 30 gün oldu ama vucudm cok sis
canım merhaba kürtaj olduysan en az 6 ay beklemelisinkardeşlerim merhaba öncelikle iyi ramazanlar 2 hafta önce kürtaj oldum 8. haftada kalbı durmus pataloji temiz cıktı sizce ne zaman bidaha bebek düsünmeliyim varmı böyle durum yasayan arkadaslarım :/
Evet bana da yazdıMrb benm de bir sorum olucak.. Kürtajdan hemen sonra folik asit yazdı mı acaba doktorunuz size. Bana yazdı da merak ediyrm
Bana yazmadı canım antbytk verdi sadece bebek yapmadan once gel ilaç vericem dedim ama zaten sey die duydum hanı hemen hamılelk olur DİE cogu doktor yazıoms fplık asitEvet bana da yazdı
Aynen hamilelik öncesinde veriliyor folik asitBana yazmadı canım antbytk verdi sadece bebek yapmadan once gel ilaç vericem dedim ama zaten sey die duydum hanı hemen hamılelk olur DİE cogu doktor yazıoms fplık asit
Ben kürtaj olalı 3 haftayı geçti ama kanama durmadı neden olabilir Dr gitmeli miyimBana yazmadı canım antbytk verdi sadece bebek yapmadan once gel ilaç vericem dedim ama zaten sey die duydum hanı hemen hamılelk olur DİE cogu doktor yazıoms fplık asit
Ben de ilk 1 hafta resmen bez tuttum cok asırı kanamam vardı arkdsmn hiç olmadı doktor dedi ki yapısal 3 haftaya kdr sürer dedi 1 aya kadar lekelenme olanda varms ama ben hep sunu soyluorm kendım ede içinize sinmeyen bı noktoda doktora gidinBen kürtaj olalı 3 haftayı geçti ama kanama durmadı neden olabilir Dr gitmeli miyim
Kullanıyor musunuz folik asiti ve hangisini yazdı sizeEvet bana da yazdı
Folidace güzeldi ben onu kullandımKullanıyor musunuz folik asiti ve hangisini yazdı size
Tşk edermFolidace güzeldi ben onu kullandım
Rica ederm kuzumTşk ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?