- 10 Mayıs 2020
- 7
- 2
- 1
- 29
Canım öncelikle çook gecmis olsun asla kendini üzme alan rabbim verende bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum iki üç ay bekle rahimin toparlanması ve sağlıklı gebeliğin olması içinkardeşlerim merhaba öncelikle iyi ramazanlar 2 hafta önce kürtaj oldum 8. haftada kalbı durmus pataloji temiz cıktı sizce ne zaman bidaha bebek düsünmeliyim varmı böyle durum yasayan arkadaslarım :/
Ramazan günü dua edin banada lütfen bugun anneler günü keske bende anne olsaydımCanım öncelikle çook gecmis olsun asla kendini üzme alan rabbim verende bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum iki üç ay bekle rahimin toparlanması ve sağlıklı gebeliğin olması için
Olacaksın allahın izniyle üzme kendini lütfen sabretRamazan günü dua edin banada lütfen bugun anneler günü keske bende anne olsaydım
Ben bi adet olsam bende gidicem doktora sonra doktor adetten sonra test yapalım dedi esine sana bakalım artık Allah yardımcımız olsun ama ben hiç beklemedim evlenır evlenmez yaptım cnku arkdslarm da bekledi pismab smdi olmuo yedgımız içtigimizden mi ne kadınlar artık bu skntıyı yasar olduCok gecmiş olsun vallah cok zor bi durum insan ne yapacagini nereye gitceni bilmior artik her yeni doktora gidildiginde aglayarak geri gelirdim cünkü o doktorda bana nedenini söyleyemezdim neden cünkü bütün testeler temiz cikior. Ben iki senedir istemiyordum yeni yeni karar verdim tekrar dendmeye cünkü insan cok yipraniyor hem matti hem manevi. En son lapotoskopie ve histereskopi oldum nasip bakalim nasil olcak. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Öncelikle geçmiş olsun mesajını merak ettim nasıl anlamadın kalbinin durduğunu leke falan kanama olmadı mı
.Beklıcem zaten canım ilk adetımı ama kasık agrısı mahvedıo ınsanı Bi adet olsam vucut duzelck ama olurum ınsallah en yakın zamanda
.evet arkadaslar enfeksıyon varms peki düsükten sonra bebek ısteyenler hangı testleri yaptırıo bılgı alablrmym
.Normal cunku bende 8haftalık ölmüs 12.haftada ogrendım cnku doktorlar 1 ay sonraya randevu veriodu ben 8.haftada ckmsm doktorun yanından iyi dedi eve gitmsm durms kalbı 1 ay karnımda ölü durms 1 ayın sonunda öğrendım
Ne kadar zamandır olmuo ne kdr ara verdnz.
Benim de 16gün ölü durmuş karnımda yavrum. 11haftalık olacaktı. Leke gelince gittim dra. Düşük derece pıhtılaşma çıktı başka da bir şey yok. Ama hala çocuğum olmadı. Allah size de herkese de hayırlısını versin.
İnsallah hemencik olur hepmzn.
Benim de 16gün ölü durmuş karnımda yavrum. 11haftalık olacaktı. Leke gelince gittim dra. Düşük derece pıhtılaşma çıktı başka da bir şey yok. Ama hala çocuğum olmadı. Allah size de herkese de hayırlısını versin.
Ne kadar zamandır olmuo ne kdr ara verdnz
Rabbim aratmasın ya
Peki ne zaman adet oldnzIkı adet görün derim cok gecmiş olsun bana ıkı ay dendi korunmadım ama hamile de kalamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?