• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 haftalık bebeğimin kalbi durdu 11.haftada kürtaj oldum bebek istiyorum kardeşlerim :(

Bende soğan suyu duydum ama bugun antbytk baslıcam bıtsn sızın bitkiden içeyim enfejsyn kapmsm ben ya 1 ay oldu ama kürtaj olalı hala ishalım

Mrb benm de bir sorum olucak.. Kürtajdan hemen sonra folik asit yazdı mı acaba doktorunuz size. Bana yazdı da merak ediyrm

kardeşlerim merhaba öncelikle iyi ramazanlar 2 hafta önce kürtaj oldum 8. haftada kalbı durmus pataloji temiz cıktı sizce ne zaman bidaha bebek düsünmeliyim varmı böyle durum yasayan arkadaslarım :/
canım merhaba kürtaj olduysan en az 6 ay beklemelisin

Bende 9 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj olalı 3 haftayı geçti ama kanama durmadı. İlişkiye girdim ondan olabilir mi

Bana yazmadı canım antbytk verdi sadece bebek yapmadan once gel ilaç vericem dedim ama zaten sey die duydum hanı hemen hamılelk olur DİE cogu doktor yazıoms fplık asit
Ben kürtaj olalı 3 haftayı geçti ama kanama durmadı neden olabilir Dr gitmeli miyim

Ben kürtaj olalı 3 haftayı geçti ama kanama durmadı neden olabilir Dr gitmeli miyim
Ben de ilk 1 hafta resmen bez tuttum cok asırı kanamam vardı arkdsmn hiç olmadı doktor dedi ki yapısal 3 haftaya kdr sürer dedi 1 aya kadar lekelenme olanda varms ama ben hep sunu soyluorm kendım ede içinize sinmeyen bı noktoda doktora gidin

Back