Benım 9.haftada basıma bızzat geldı, cok az acık sarı akıntı, aslında onemsenmeyecek bısey ama kayıplarım oldugu ıcın, doktorum da yuksek rısklı gebelıklere baktığı ıcın dırek benden vajen kultur aldı, bu arada ıdrar kulturu temız, koku, yanma kasıntı hıcbosey yok, sadece herzaman seffaf gelen akıntının rengı 1 gun degıstıgı ıjcın pımpırıklendım, ıyıkı de pımpırıklendım, vajen kulturde bır enfeksıyonda ureme goruldu, sadece 3 gunluk antıbıyotık verdı, ınterttede arastırdığımda bu tarz enfeksıyonların antıbıyptıge bıle dırenc gosterdıgı yazıyo, benımkınının dırencını kıran ıcınde azıtromısın olan antıbıyotık, doktorum da onu yazdı zaten.. Kı kaldı kı arkadasın yesıl sarı olmus, epey ılerlemıs, ve ılsıkıye gırıyor, bu enfeksıyonlar eşlı tedavı edılmelıdır, benım
tup bebek ılıskı yasak zaten esım kullanmadı antıbıyotık. Bence ınsanları dogru yonlendırmelıyız, ben kımsenın basıt bır enfeksıyon yuzunden canı yansın ıstemem, yıllardır cocuk sahıbı olmak ıcın cabalıyorum, ve bu arada bırvok ınsana yardımcı olmaya calıstım bu sure ıcınde.. Poztıf olmalıyız evet ama ortada bır sorun varken de polyannacılık oynamaya gerek yok.. Gıtsın esıyle bırlıkte tedavısını olsun.. Vajen kulturun ne oldıgınu bılmeywn bırsuru ınsan var, ıdrar kulturu ıle karıstırıyo herkes.. Bana yaptırdım dedıgı sey, ıdrar kulturu, yesıl akıntı asla normal deıl.