Arkadaşlar 8+3 1.9 cm olan gebeliğimde bugün ani ve çok fazla kanama gördüm. Dr bebeğin kalp atışı iyi dedi ve duphaston günde 3 tane ve haftada 1 düşük iğnesi verdi. Çok korkuyorum . Düşük tehlikesi olabileceğini söyledi ve rahmim kalp şeklindeymiş onun da etkisi olabilir dedi. Zor elde ettiğim bebeğimi kaybetmek istemiyorum dua edin lütfen
Geçmiş olsun kuzum rabbim yardımcın olsun
Doktorun ne dedi bilmiyorum ama bol bol dinlen işe gidiyorsan bi süre izin al evde dinlen kalp atışı sorunu yokmuş çok şükür ki
İlaçlar seni toparlar hiç canını sıkma inş rabbim yardımcın olsun
tekrar kontrolün ne zaman
Arkadaşlar 8+3 1.9 cm olan gebeliğimde bugün ani ve çok fazla kanama gördüm. Dr bebeğin kalp atışı iyi dedi ve duphaston günde 3 tane ve haftada 1 düşük iğnesi verdi. Çok korkuyorum . Düşük tehlikesi olabileceğini söyledi ve rahmim kalp şeklindeymiş onun da etkisi olabilir dedi. Zor elde ettiğim bebeğimi kaybetmek istemiyorum dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun bende öyleyim ama sana tavsiyem stres yapma aslında kanamalar gayet normal kese büyüyor diye de oluyor bende iki günde bir progestan kullanıyorum . Kanamam azaldı 3/4 bir hafif lekeye döndü ve ağrılarım bitti . Rabim hepimizin kucağını sağlıklı evlatla doldursun