• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8.hafta kanama

1Libby

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
387
400
18
31
Arkadaşlar 8+3 1.9 cm olan gebeliğimde bugün ani ve çok fazla kanama gördüm. Dr bebeğin kalp atışı iyi dedi ve duphaston günde 3 tane ve haftada 1 düşük iğnesi verdi. Çok korkuyorum . Düşük tehlikesi olabileceğini söyledi ve rahmim kalp şeklindeymiş onun da etkisi olabilir dedi. Zor elde ettiğim bebeğimi kaybetmek istemiyorum dua edin lütfen 🙏🏻

Geçmiş olsun kuzum rabbim yardımcın olsun
Doktorun ne dedi bilmiyorum ama bol bol dinlen işe gidiyorsan bi süre izin al evde dinlen kalp atışı sorunu yokmuş çok şükür ki 🙏🏻
İlaçlar seni toparlar hiç canını sıkma inş rabbim yardımcın olsun 🧿🙏🏻
tekrar kontrolün ne zaman

Arkadaşlar 8+3 1.9 cm olan gebeliğimde bugün ani ve çok fazla kanama gördüm. Dr bebeğin kalp atışı iyi dedi ve duphaston günde 3 tane ve haftada 1 düşük iğnesi verdi. Çok korkuyorum . Düşük tehlikesi olabileceğini söyledi ve rahmim kalp şeklindeymiş onun da etkisi olabilir dedi. Zor elde ettiğim bebeğimi kaybetmek istemiyorum dua edin lütfen 🙏🏻
Çok geçmiş olsun bende öyleyim ama sana tavsiyem stres yapma aslında kanamalar gayet normal kese büyüyor diye de oluyor bende iki günde bir progestan kullanıyorum . Kanamam azaldı 3/4 bir hafif lekeye döndü ve ağrılarım bitti . Rabim hepimizin kucağını sağlıklı evlatla doldursun ❤️🧿

Back