Merhabalar size bir sorum olacak benim dün son kez leke tarzı kanamam oldu ve kesildi. Bu sabahta kahverengi akıntım oldu şuan o da kesildi. Anormal olan birkaç gündür ağrım oluyordu o da kesildi. Bir sorun olabilir mi sizce. Cok korkuyorum
Canım kanamayla ilgili başlıklara bakarken bu başlığı gördüm bende şu anda 10. Haftadayım Ve senle durumumuz aynı bende çok stresliyim bu yüzden yalnız değilsin diye yazmak istedim
Canım kanamayla ilgili başlıklara bakarken bu başlığı gördüm bende şu anda 10. Haftadayım Ve senle durumumuz aynı bende çok stresliyim bu yüzden yalnız değilsin diye yazmak istedim
Bir ay surdu kanamam 10. Haftadan 14e kadar. Yogun kirmizi baslayip sonra kahverengileserek bitti. Endiselenmeyin yatip dinlenince ve ilaclarla geciyor
sevindim canım yatabiliyorsan yat hatta benim yerime de yat:) benimde 11. hafta bu hafta...bugün azalmıştı biraz ama mecburen işe başladım inşallah tekrarlamaz
Bir ay surdu kanamam 10. Haftadan 14e kadar. Yogun kirmizi baslayip sonra kahverengileserek bitti. Endiselenmeyin yatip dinlenince ve ilaclarla geciyor