8. Hafta ikiz gebelikte kanama

Canım kanamayla ilgili başlıklara bakarken bu başlığı gördüm bende şu anda 10. Haftadayım Ve senle durumumuz aynı bende çok stresliyim bu yüzden yalnız değilsin diye yazmak istedim

Canım kanamayla ilgili başlıklara bakarken bu başlığı gördüm bende şu anda 10. Haftadayım Ve senle durumumuz aynı bende çok stresliyim bu yüzden yalnız değilsin diye yazmak istedim
O halde son haberleri paylaşayım. Bugün 11 haftalık olduk ve çamurlu akıntılar giderek azalıyor. Kramplarım da ciddi oranda azaldı.

Bir ay surdu kanamam 10. Haftadan 14e kadar. Yogun kirmizi baslayip sonra kahverengileserek bitti. Endiselenmeyin yatip dinlenince ve ilaclarla geciyor

O halde son haberleri paylaşayım. Bugün 11 haftalık olduk ve çamurlu akıntılar giderek azalıyor. Kramplarım da ciddi oranda azaldı.
sevindim canım yatabiliyorsan yat hatta benim yerime de yat:) benimde 11. hafta bu hafta...bugün azalmıştı biraz ama mecburen işe başladım inşallah tekrarlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…