8. hafta gebelik ama kanama var (hematom)

Rabbim nasip edicekse eder ben tevekkül ediyorum herşey Allahtan dua ediyorum bende herşey hayalimizden de güzel olsun

Merhaba,öncelikle çok geçmiş olsun umarım he rşey yolundadır. Tüp bebekte kanama alanı oldukça sık rastlanan bir durum,hatta şuan 3mmlik bi kanama alanım mevcut. Doktorum üç aya kadar bir şey olmazsa kendiliğinden geçeceğini ilaçlarımı düzgün kullanmamı söyledi. Ayrıca bir arkadaşım tüp bebekle hamileydi,6.aya kadar kanamaları devam etti hem de şakır şakır taze kan ama çok şükür çok sağlıklı bir şekilde doğum yaptı. Bu süreçte strese girmeyip kendinizi fazla yormazsanız bu süreci de rahatlıkla atlatırsınız

Ben de kan sulandırıcı kullaniyorum. Kanama vs yasamadim ama doktorum igneye 12. Haftada başladı. Erken haftalarda bebege kan sulandırıcının negatif pozitif bir katkisi olmaz kanama ihtimalini artirir dedi. Kan sulandırıcı kullanmamanizin suan icin bir etkisinolmayacaktir. Ama endiseleniyosaniz doktorunuzdan coraspin/ecopirin isteyin en düşük doz. Bakalim ne diyor.

Allah saglikla yavrunuzu kucaginiza almayi nasip etsin. Nazarlardan saklasin. Dogduysa da guzel bir omru olsun insallah. Ne kadara mal oldu saglikli embriyo transferi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…