8 gündür regl olmuyorum

yyenibiriileri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
647
-42
98
Arkadaşlar lütfen kötü şeyler yazmayın zaten utanıyorum ve çok üzgünüm nolur.

Telefonumda regl günlerimi takip eden bir program var p.c diye ve ona göre yumurtlama günümün ertesi günü nişanlımla beraberlik oldu fakat vajinal bir ilişki değil, sadece vajina girişine boşalma oldu. Normalde asla hamile kalmam diye düşündüm şimdiye kadar fakat regl günüm bu kadar gecikince kafamda bir acaba sorusu belirdi. Ne yapacağımı bilmiyorum test bile alıp kullanamadım ya biri görürse rezil olurum diye. Ne yapacağım ben?

Test yapacaksın sperm hareketli içeri kaçmış olabilir ayrıca eczaneden al utanıyorsan uzak bu yerden al evde 5 dkda yap at zor değil ki

Canım olan olmuş test al yap en azından ne olduğunu anlarsın bide neden o güne denk getirdiniz ki inşallah bişey yoktur

8 gün baya olmuş göğüs ağrısı uyku hali var mı ? Düzenli adet üzerine olmuyorsan uAk bi eczane den test al yap bilemezsin belki de azıcık içine kaçtı 3 gün canlı kalıyor birde

8 gün baya olmuş göğüs ağrısı uyku hali var mı ? Düzenli adet üzerine olmuyorsan uAk bi eczane den test al yap bilemezsin belki de azıcık içine kaçtı 3 gün canlı kalıyor birde

Gögüs ağrısı normalde yoktu bugün biraz dokununca sızlamaya başladı sol göğsüm, regl olucağım zamanlarda ağrı olurdu şu an regl olacak gibi ağrımıyor. Uyku hali çok fazla var.

Bilmiyordum maalesef bu konularda bilgi sahibi değilim, pek araştıramadım da. Vajinal bir ilişki yaşamadığım için sorun olmaz diye düşündüm hep.

Adet gecikmesi haricinde bir belirtin var mıki? Ayrica testi evde yapma ne olur ne olmaz.bir avm tuvaletinde yada ücretli tuvaletlerde yaparsan daha iyi olur.

Adet gecikmesi haricinde bir belirtin var mıki? Ayrica testi evde yapma ne olur ne olmaz.bir avm tuvaletinde yada ücretli tuvaletlerde yaparsan daha iyi olur.

Öyle yapmayı düşünüyorum ben de çok teşekkür ederim çok düşüncelisiniz. Adet gecikmesi harici yorgunluk, ara ara sol karın ağrısı, gaz problemim var.

Up. Hala regl olamadım...

Ara ara karnıma regl olacakmışım gibi ağrı giriyor, gögüslerime dokununca ağrı oluyor. Regl olacağım diye düşünüyorum umarım çarşamba gününe kadar olurum. Eğer olmazsam perşembe günü test yapacağım..

Niçin bu kadar bekledin?? Gebelik istiyor musun, istemiyor musun??

Niçin bu kadar bekledin?? Gebelik istiyor musun, istemiyor musun??

Kesinlikle ve kesinlikle istemiyorum. Bekleme sebebim testi boşuna yapıcakmışım gibi geliyor o derece hamile olabileceğime ihtimal vermiyordum ve müsait de olamadım açıkcası. Zaten testi yapsaydım da bayramdan dolayı hastaneler kapalı, doktorlar tatilde oluyor. Bayramın bitmesini bekledim bu yüzden.

Devlette bir işlem yaptırmaya kalkma sakın.
Öncelikle yarın sabah gidip eczaneden test alıp yap. Hamileysen ve kürtaj olman gerekiyorsa bunun belli bir süresi var, onu aşmaman gerekiyor.
Mutlaka gebelik olup olmadığını öğren.
Normalde düzenli midir adetlerin?

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Devlette işlem yaptırmayı zaten düşünmüyorum ama özelin ne derece güvenilir olduğunu da bilmiyorum açıkcası. Özele de pek güvenemiyorum.
Ailem yanımda oluyor sürekli test alıp yapamam şu anda bayram tatili olduğu için herkes evde
Adetim 12 gün gecikti süreyi aşmamışımdır diye düşünüyorum. Normalde adetim düzenli sayılır. Bu kadar gecikme olmamıştı daha önce, hatta geçen ay erken olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…