• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 gündür regl olmuyorum

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Devlette işlem yaptırmayı zaten düşünmüyorum ama özelin ne derece güvenilir olduğunu da bilmiyorum açıkcası. Özele de pek güvenemiyorum.
Ailem yanımda oluyor sürekli test alıp yapamam şu anda bayram tatili olduğu için herkes evde :KK43:
Adetim 12 gün gecikti süreyi aşmamışımdır diye düşünüyorum. Normalde adetim düzenli sayılır. Bu kadar gecikme olmamıştı daha önce, hatta geçen ay erken olmuştum.
Anlıyorum ama birleşme olmasa da hatta bakirelik de olsa gebe kalmak mümkün. Bunu boşvermeyin. Yarın bir yere çıkarken yabancı bir eczaneye uğrayıp test alın ve yine evden uzak bir yerde testi yapın. Sonucunuzu da paylaşın lütfen, bekliyorum

Anlıyorum ama birleşme olmasa da hatta bakirelik de olsa gebe kalmak mümkün. Bunu boşvermeyin. Yarın bir yere çıkarken yabancı bir eczaneye uğrayıp test alın ve yine evden uzak bir yerde testi yapın. Sonucunuzu da paylaşın lütfen, bekliyorum

Ben maalesef bilmiyordum ve bakireyim o yüzden hamile kalmamın imkansız olduğunu düşünüyordum :(

Testi yaptıktan sonra olumlu ya da olumsuz mutlaka paylaşacağım burada, hatta testin fotoğrafını da atarım. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için 🙏

Ben maalesef bilmiyordum ve bakireyim o yüzden hamile kalmamın imkansız olduğunu düşünüyordum :KK43:

Testi yaptıktan sonra olumlu ya da olumsuz mutlaka paylaşacağım burada, hatta testin fotoğrafını da atarım. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için 🙏
Rica ederim, ilk defa böyle bişey yazıyorum. 'umarım gebe değilsinizdir'

Back