8 Günde 4 kilo 200 gram verdimm

ygmrk07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
228
126
Kizlar ben 18 yasindayim bu yasima kadar hep beş günlük yedi günlük saçma sapan sok diyetler yaptim tabi kiloyu veriyordum ama diyet bittikten sonra çok aç olduğum için saldiriyordum yemeklere ve iki hafta içinde verdiğimi aliyordum. Annem yaklaşık uç haftadir diyetteydi oda beni hirslandirdi ya yeter bnde yiyerek uzun sureli bir diyet yapicam artik dedim. Sonra Alman Doktor Pape diyetine basladim Almanyada çok taninan bir diyet her neyse bu diyette sabahları sirf karbonhidrat aksamlari ise sirf protein tüketiyorsun ikisini karistirmk yasak. Boylece 6 gün içinde 3 kilo 700 gram verdim sonra biraz daha kilo vermemiş hizlandirmak istedim ve 7.günümde sirf protein yedim hic karbonhidrat tuketmedim bugün 8.günüm ve 500 gram daha vermiştim. Çok mutluyum demekki yiyerek aç kalmadan zayiflamak mumkunmus.

Kurallarim: 1- Saat 18:30 dan sonra bisey yemek yok. (Cay kahve su haricinde)
2-Günde 3-3.5 litre su içilecek (tabi herkes kilosuna gore su icmeli internette kiloya gore su içme miktarini hesapla ya biliyorsun)
3-Spor tabiki yapmaya calisin ama ben sadece hafta sonu yürüyüş yaptim okulum var vakit ayiramiyorum spora
4-Bir şeyi yemeden önce 5 kere 10 kere düşünün basladiginiz diyeti Bitirin artik basa donmeyelim kizlar.

Okul kapanana kadar Doktor Pape diyetine devam edeceğim ve hizlandirmak amaçli haftanın 1-2 günü protein günleri yapacağm
Diyetin bitmesine 43 gün var ve vermem gereken kilo 15 :)

Neler yediklerini de paylassaydinn
Tebrik ederim:)
Dediğim gibi sabah karbonhidrat aksam protein :) ama söyle bi bahsetck olursam

Sabah 9 gibi tabagima 1 tane domates bol miktarda maydonuz roka koyuyorum her sabah bunlari tuketiyorum bunun dişinda ilk beş gün kahvaltimda 1-2 dilim ekmek tahin ve reçel tukettim zaten çok ot koyuyordum ekmeği bitiremedigim oluyordu yine ekmek yerine patates simit poğaça tercihinize gore tuketeblrsiniz okula gitmeden iki uç parca çikolata da yiyordum
Okul bitene kadar sadece su içtim çok halsiz dusersem bir iki tane bisküvi yedim o kadar
Aksam ise iki tane haslanmis yumurta bir kase yogurt bir iki tane peynir yine isteginize gore haslanmis tavuk veya firinda tavuk ya da ton balikli salata tuketeblrsinz size kalmis bisey ben tuzu ve yagi olabildiğince kullanmadim ya da az kullandim sadece sabahları şekerli tarzda şeyler tüketim o kadar

Ben de deniycem bunu çok sağlıksız gelmedi gözüme bakalım sonuçları ne olucak :)

hala yapıyor musunuz bu diyeti? nasıl gidiyor??

Evet bugün 10.günüm dun ve bugün sadece kahvaltı yaptım çünkü dun sabah tatlı yedim ceza olrk oglen ve aksam yemedim bugünde kahvltimda full protein yedim daha sonra pizzanin ucundan birazcık yedim kendimi kasmiyorum sonuçta az yiyorum yarin tartilicam sonuçları haber ederim

Allahım çok mutluyum yiyerek Zayıflamak çok güzel bunca sene kendimi mshvetmisim sok diyetlerle bundan sonra bu beslenme sekli benim diyetm degil yasam seklim olucak kızlar tartildim 500 gram daha vermisimm 11.günüm toplamda 4.5 kilo vermiş oluyorum

Merhaba yağmur lütfen diyetin hakkında ve her öğünde neyediğinden daha kapsamlı bahset,mümkünse günlük öğünlerini paylaş. Diyeti alman sitelerinde epey araştırdım.Sabah karbonhidrat,öğlen karbonhidrat+protein,akşam sadece protein tüketiliyorr.Eğer kitabın varsa yiyeceklerin karbonhidrat ve protein değerlerini ve BMI'ya göre alınması gerekenprotein ve karbonhidrat miktarını yazarsan bize daha fazla faydan olur.Ben iki aydır metabolicbalans uyguluyorum.artık kilolarım gitmiyor. 5gündür sadece protein diyeti uyguladım ve gram gitmedi.Bu diyette çok yemek gerektiği için kilo alırmıyım korkusu var,yoksa başlamak istiyorum. Ne dersin başlayıp denemeliyim mi?Biraz daha bilgi verirsen sevinirim,şimdiden teşekkür ederim.

Vayy tebrikler, evet bize günlük olarak neler yediğini yazarsan seviniriz canım =)

Simdi canım evet sabah öğlen aksam yiyorsun fakat hızlı kilo vermek isteyenler öğlen yemeğini çıkartıyor ve aksam yemeğini erken yiyor bende öyle yaptim şuanda bu diyeti yapmıyorum şuanda nesfit diyetine başladım 2 gün kadar diyet yapmadım yine şeytan vesvesi birde ablam geldi o gelince illaki fast food tuketcez neyse yapacak birşey yok yarin tartilcam umarim almamisimdir. Simdi protein diyeti yaptm diyorsn bende yaptım protein diyeti bir günde 500 gram verdim acaba tuzuveya yagi çok mu kacirdin ya da belki kolon iyice normale ulaşmıştır ondan kilo vermen durmuştur. Şuan kaç kilosun ki ?

Sabah:
Sınırsız yeşillik özellikle maydonoz
1 tane domates
5-6 tane zeytin
1 dilim ekmek
1er tatlı kaşığı tahin ve reçel

Ara öğün veya öğlen yemedik sadece okulda çok acikirsam bir iki bisküvi yedim...

Akşamları:
2 Tane haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
2-3 tane küçük parca peynir

Akşamı en geç 18:30 a kadar yemiş oluyordum
Gün icinde topla! 3-3.5 litre su iciyordm ve bitki caylari...

Keşke dediğin gibi kilom normale dönseydi.Bugün itibarıyla 87 kiloyum.Metabolic balansla 95,2'den 87 kiloya düştüm .Geçen haftadan bu yana proein diyeti yaptım ve fazla kalorili şeyler yememeye gayret ettim,3-3,5 lt. su tükettim,gram gitmedi.metabolic balansta herşey tartılı olduğu için galiba kaloriside azdı ondan mı veremedim bilemedim. menünüde paylaşmışsın teşekkür ederim.

Ben öyle durma zamanlarında sadece kahvaltı yapıp başka bir şey yemiyordum 2-3 gün boyle yapıyordum sonra yine normal diyete devam buda ise yarıyor ama sabir önemli sonuçta haftalardır ayni kiloda değilsin ki ben diyetteyken 400-500 gram aldığımı biliyorum diyetteyim açim ama kilo alıyorum ise bak yinede bozmadim 2-3 sonra bir anda gidiyor kilo gecen sene 88 idim 1.5 ay işte çalıştım birde saat 5 sen sonra birşey yemedim 72 kiloya düştüm ama sabah öğlen istedgm kadar ve istedgm her seyi yedim şuan 74-75 takiliyorum inş haziranda 60 olucam yeter artik bıktık kilodan yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…