• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 gün gecti

Mahbubekcmn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
15
3
16
38
Merhaba arkadaslar aranizda cok yeniyim başa gelmeden boyle forumlardan haberdar olamıyo insan. Adet döngum 24 normalde. 2 nisan en son edet günüm ve bugün 2 mayis hala adet olmadım. 4 gün once Kan testinde beta 1.20 çiktı gebelik yok dediler fakat prolaktin hormonu degerinden yuksek 33.5 çiktı. Doktor 10. gun adet gecer ve hala olmadiysan gel dedi gec gebelik olabilirmis ama bn bekleyemiyorum predictor diye bi test aldim yuzde 99 sonuc diyo yine negatif sizce gebe olma ihtimali var mı .?

Simdi ne desem... doktor söyleyeceğini söylemiş zaten. Şu anda yok olma ihtimali var.o_O

Ahhh kuzucum ben o ihtimalle 3 ay bekledim prolaktain yuksekliginden adet olmuyormusun

Merhaba arkadaslar aranizda cok yeniyim başa gelmeden boyle forumlardan haberdar olamıyo insan. Adet döngum 24 normalde. 2 nisan en son edet günüm ve bugün 2 mayis hala adet olmadım. 4 gün once Kan testinde beta 1.20 çiktı gebelik yok dediler fakat prolaktin hormonu degerinden yuksek 33.5 çiktı. Doktor 10. gun adet gecer ve hala olmadiysan gel dedi gec gebelik olabilirmis ama bn bekleyemiyorum predictor diye bi test aldim yuzde 99 sonuc diyo yine negatif sizce gebe olma ihtimali var mı .?
prolaktinin yuksek canım. o yuzden regl olamıyorsun.

Umitlendirmek istemiyorum kendimi hic fakat gecgikce umitleniyo insan .şu zamana kadar hic adet duzensizligi yaşamamiştim beklemek cok zormus ya

Insan psikolojisi cok hassas gercekten hamileligin tüm belirtilerini taşır gibiyim mide bulantısı kasık ve karinda kramp hassasiyet aglama vs

Insan psikolojisi cok hassas gercekten hamileligin tüm belirtilerini taşır gibiyim mide bulantısı kasık ve karinda kramp hassasiyet aglama vs
Bu yazdıkların psikolojik sayılmaz canım. Prolaktin yüksekliği vücut gebeliğe hazırlanırken olması gereken bişey ama senin stres yada farklı bir şeyden yukseldi sanırım ve yüksek olduğu için de vücudun hamilelik belirtileri gösteriyor. Bende üç ay düşmesi için tedavi gördüm aynı şeyleri yaşadım ama şimdi hamileyim çok şükür darısı sana inşallah

Bu yazdıkların psikolojik sayılmaz canım. Prolaktin yüksekliği vücut gebeliğe hazırlanırken olması gereken bişey ama senin stres yada farklı bir şeyden yukseldi sanırım ve yüksek olduğu için de vücudun hamilelik belirtileri gösteriyor. Bende üç ay düşmesi için tedavi gördüm aynı şeyleri yaşadım ama şimdi hamileyim çok şükür darısı sana inşallah

Aminn inşallah .Az önce cok açik pembe bir sıvı geldi ya regl oluyorum yada yerlesme kanamasi dedikleri şey netleşsede icim rahatlasa.sizde oyle bir lekelenme olmuş muydu acaba

Aminn inşallah .Az önce cok açik pembe bir sıvı geldi ya regl oluyorum yada yerlesme kanamasi dedikleri şey netleşsede icim rahatlasa.sizde oyle bir lekelenme olmuş muydu acaba
Yok canım hamile olduğum ay öyle bişey olmadı ama prolaktin düşene kadar önce kahverengi sonra pembe sonra kırmızıya dönen lekelenme şeklinde adet oluyordum

merhaba kızlar,

benmde reglim 8 gün gecikti geçen haftada ağrım vardı ama olmadım şuandada aynı belim kasıklarım ağrıyor ama yine olmadım sabah 2 damla çok açık pembe leke geldi şuanda yine bişey yok..
hamile miyim diye umutlanıyorum ama çikolata kistim var genelde reglim düzenli akapunkturada gidiyorum oda düzenliyor.. bi yandan da bugüne kadar en fazla 6 gün geciktim ne zman tahlil yapsam sonrasında regli oldum..
resmen korkuyorum test yapmaya 3,5 yıllık evliyim bebeğimiz kist yüzünden olmadı..
hala umudum var belki olur diye ama bi yandan da yok diyorum ne düşüneceğimide bilmiyorum :((

Merhaba herkese,
benim de adetim 12 gün gecikti. 2 gün önce evde predictor express ile test yaptım negatif. dün de başka marka test ile yaptım yine negatif çıktı. sizce gebelik olsa çıkmaz mıydı bu kadar gecikmeyle? :( inşallah gebelik yoktur.
eşimle kondom ile korunduk ama ilişki başladıktan 3 dakika sonra falan kondomu taktı.
gebe olma olasılığım nedir?????????????????????
lütfen yazınn :((((

Back