• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 gün gecikmeyle HCG değerim

Kimyasal olabilir dedi dış gebelik olsa kendiliğinden düşmezdi
Hayır aksine düşüyor bir çok dış gebeliğe müdahale de etmiyorlar ama tabi bilemem belki sizdeki farklıdır neyse geçmiş olsun sonuçta sanırım yine hamilesiniz

Gecen ay yasadim daha 15 gün önce. Adetten sonra 10 güne kadar beta yukseldi 10. Gün adet kanamam basladi. Benimde kimyasaldi canim. Kimyasaldan korkma. 10 günü geçerse sıkıntılı demişti doktor. Kimisi kimyasalda gününde adet görüyor kiminin 3 5 gün geçiriyor. 10 güne kadar normal diye biliyorum. Insallah sağlıklıdır.

Merhaba kimyasal gebeliği nasil anladınız? Ben tup bebek yaptırdım. Transfer sonrasi 8. Gün bhgc 12 çıktı. 10. Gün 38 çıktı. Kimyasal olabilirmiş degerlere 2 gunde bir bakilacak dedi doktor
Benimki de kimyasalmış. Gecikmenin 4.gunu 106 8.gunu 245 11.gunu yani bugün 84 çıktı lekelenme de başladı doktor kimyasal dedi

Benimde adetim
Kızlar merhaba. Adetim 4 gün gecikince beta HCG yaptırdım değerim 106 çıktı bugün 8. gün ve 245 çıktı doktor sağlıksız ve boş olma ihtimali var dedi. Bu durumu yaşayan var mı?
[/QUOTE benimde adetim 9 gün gecikti ama doktor bana gobekten çatlatma iğnesi yapmıştı 26 Haziran 5 gün önce kan testi verdim 451 çıktı bugün yine verdim 2170 çıktı normal mi çok yüksek çıktı çoğul gebelik olabilir mi yardım edin kizlar

Merhaba kimyasal gebeliği nasil anladınız? Ben tup bebek yaptırdım. Transfer sonrasi 8. Gün bhgc 12 çıktı. 10. Gün 38 çıktı. Kimyasal olabilirmiş degerlere 2 gunde bir bakilacak dedi doktor
Anlaşılmadı açıkçası. Çünkü 2 şer katla sağlıklı bir şekilde ilerledi 1337 çıktı en son bende 1 hafta sonra kese ve kalp atışı için gittim 600 e düşmüş kanama başladı.

Anlaşılmadı açıkçası. Çünkü 2 şer katla sağlıklı bir şekilde ilerledi 1337 çıktı en son bende 1 hafta sonra kese ve kalp atışı için gittim 600 e düşmüş kanama başladı.
Çok gecmis olsun Rabbim hayirlisini nasip etsin 🙏 yoğun bir kanama mi agri oluyor mu

Bende geçen ay kimyasal geçirdim 10 gün gecikmeyle 130 du. Hatta bide doktorlar hayırlı olsunlar hamilrsinler iyice umutlandirdilar. Acile bi gittim doktor kimyasal geciriyorsun değerin zaten düşükmus belliymiş dedi. Bende verdiğim o kadar parayla kaldım 🙄

2 günde iki kat artmış. Değeriniz insallah böyle yükselmeye devam eder

Çok gecmis olsun Rabbim hayirlisini nasip etsin 🙏 yoğun bir kanama mi agri oluyor mu
Aminnn inşallah canım seninki inşallah sağlıklıdır rabbim size bağışlasın. Evet ağrı ve yoğun kanama oluyor adeti özledim iki kez kimyasal geçirdim ben

Aminnn inşallah canım seninki inşallah sağlıklıdır rabbim size bağışlasın. Evet ağrı ve yoğun kanama oluyor adeti özledim iki kez kimyasal geçirdim ben
Canim peki dogal yolla mi hamile kaldin? Kimyasal gebeligin bir sebebi var mi acaba? Insallah son olur sağlıklı gebeligin olur

Back