Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetiniz sökülüyor demek ki. Yerleşme kanaması pıhtılı olmaz. Zaten olsaydı 8 günde pozitif çıkardı benceAdetim 8 gün gecikti kanamam başladı ilk kahverengi leke daha sonra pıhtıli kan geldi göğüs hassasiyetim var hamile miyim test yaptım hep negatif sonuç aldim
muhtemelen gebelik yok. Yerleşme kanaması kahverengi veya kırmızı olabilir ama pıhtılı olmaz malesef. Bu ay ilaç kullandıysanız veya ağrı kesici geciktirme yapmıştır belki de. Bazen mevsimsel bile olabiliyorAdetim 8 gün gecikti kanamam başladı ilk kahverengi leke daha sonra pıhtıli kan geldi göğüs hassasiyetim var hamile miyim test yaptım hep negatif sonuç aldim
Bende şuan aynıyim son durumunuz nedir acabaTeşekkür ederim ilaç kullanmadim hiç dört gün sonra doktora gidicem kan testinde belli olur her şey mevsimsel de olabilir dediğiniz gibi tekrardan teşekkür ederim
Test yaptırmadım bu ay regl olmazsam gidicem doktoraBende şuan aynıyim son durumunuz nedir acaba
Doktora gittim hamileymisim canimBende şuan aynıyim son durumunuz nedir acaba
Merhaba belirtileriniz vardı üstüne regl oldunuz ve hamile mi kaldınız? Benim de şu an öyle belirtiler var, regl oldum ama şu an kahverengi leke gelmiş bilemedim… sizin kaç gün sürdü regliniz?Doktora gittim hamileymisim canim
Pıhtılı kanama olduğu halde mi hamileydiniz.. çok değişik. Demekki bu da olabiliyormusDoktora gittim hamileymisim canim
Pıhtılı kanama olduğu zaman gebe değildiniz yani değil mi?Reglim 3 gün sürmüştü bir dahaki ay regl olmadım mide bulantılarım başladı kasık ağrılarım vardı sürekli uyuyordum doktora gidince hamile olduğumu öğrendim