tessekkurler paylasimin icin
düz bir karına sahip olmak hele ki kalça kısmındaki yağlardan kurtulmak için arayışlar içindeydim. diyet yapsam dahi yağlardan kurtulamamıştım ama kısa süren bir egzersiz ile bu sorunlarımdan büyük ölçüde kurtuldum. 2 ya da 6 hafta gibi kısa bir sürede(beden yapınıza göre değişir) ve yeşil çay takviyesi ile bu sorunlardan siz de kurtulabirilsiniz. işin sırrı ise sabretmek bunu unutmayın. ben faydasını görünce sizinle de paylaşmak istedim :
Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
cnm öncelikle paylaşım için çok sağol..sana birşey sormak istiyorum bnm de göbek sorunum var.hani yeşil çay demişsin ya ne kadar günde ne kadar tükettin..birde ben çay kahve çok tüketiyorum..bunlarında faydası olurmu..
cnm öncelikle paylaşım için çok sağol..sana birşey sormak istiyorum bnm de göbek sorunum var.hani yeşil çay demişsin ya ne kadar günde ne kadar tükettin..birde ben çay kahve çok tüketiyorum..bunlarında faydası olurmu..
Mrb kizlarrrrrrr
Ne güzel bı konu yaa bende tam böyle bı topik arıyorum.
Malum yaz geliyo yağlardan kurtulmak gerek.
Paylaşımın cok güzel ve net anlatiyo.
Bende dün aksam başladım egzersiz yapmaya tam 100 mekik çektim. Hedefim günde 200 mekik, bu sabah 100 cektim aksamda 100 cekip yatacam.. Benim öyle cok şükür fazlalığım yok ama iste sadece göbeğim var.
Bu arada yeşil çayın faydaları nelerdir?? Yani kilomu atıyor?
Kizlar hadi burayı aktiv yapalım ve hergun yaptığımız egzersizi yazalım. Bakalım bı ay icinde ne gibi fark gorecez
canım egzersize başlamana senin adına çok sevindim evet canım yeşil çay metabolizmayı güçlendiriyor ve hızlandırıyor aynı zamanda tokluk hissi veriyor böylece zayıflamaya yol açıyor ama eğer sıkı bir vücut istiyorsak egzersiz şart.
Canim aslında kilomdan cok memnunun. Sadece göbeğimi sikilastirmak istiyoru
Ama saglık icin yeşil çay içmeyi dusunuyorum. Ben dün tam 200 mekik çektim ve suan karın kaslarim inanılmaz agriyo ama pes etmicem bügünde 200 cekecem.
Kas ağrısı icin onereceginiz bisi varmi??
arkadaslar bısey sorucam bu hareket karındakı yaglarımı erıtıo yoksa kas yapmaya yarıyo anlamadım kaslanmak ıstemem açıkcası :)