8 dakikada düz bir karına ve kalçaya sahip olmak için

bende başladım buna tek sorunum göbek karın zaten arada insanityde yapıyorum kardiyo diye bugün 1 saat yürüyüş yaptım şimdide bunu yapıcam kızlar yazarım gelişmeleri inşallah 8 dakika nedirki her gün ayırıcam buna vakit kararlıyım bayramda yicez zaten baklavaları hoop göbek

bende yapıyorum bunu hergün çok faydalı olduğunu düşünüyorum ancak eksik olduğunu da düşünüyorum çünkü alt karın kaslarına yönelik hareket yok bu agzersizde o yüzden ben bunu yaptıktan sonra bir kaç hareket ekliyorum alt karın için benimde sorunum alt karın.

annem hep düşük belli külot giymememizi söylerdi ablamla bana şu nine donları varya asıl faydalı olanlar onlarmış.düşük belliler göbeğin sarkmasına sebep oluyormuş. yüksek bel giyince doğal olarak göbeğide toplamış oluyoruz.

Bu düşün bel olayında ne yazık ki haklılar. Göze ne kadar güzel görünse de belinizin iki yanı ve alt karın kasları için çok tehlikeli..
Düzenli yiyen yürüyüş yapan kişilerde bile sarkma yapıyor. hatta düşük bel kıyafetinizi giyerek bunu deneyebilirsiniz. Tam olarak kemer hizasında başlar yağ sorununuz.
Bu yüzden egzersiz şart. bir günde 8 dakika hiçbirşey..
Komedi dükkanı ya da sevdiğim iki şarkı açıp yapmaya başladım ben. :KK8: Bi hafta sonra bakalım neler olacak :KK16:

düz bir karına sahip olmak hele ki kalça kısmındaki yağlardan kurtulmak için arayışlar içindeydim. diyet yapsam dahi yağlardan kurtulamamıştım ama kısa süren bir egzersiz ile bu sorunlarımdan büyük ölçüde kurtuldum. 2 ya da 6 hafta gibi kısa bir sürede(beden yapınıza göre değişir) ve yeşil çay takviyesi ile bu sorunlardan siz de kurtulabirilsiniz. işin sırrı ise sabretmek bunu unutmayın. ben faydasını görünce sizinle de paylaşmak istedim :

Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
Faydasını gördüm diyorsunuz ama ne ölçüde bunu yazın lütfen yanş göbeğiniz tamamen dümdüz mü oldu ya resim koyun ya ölçü yazın çünkü ben 8dk dğil bir buçuk saat hergün 21gün boyunca ebru şallı ile süper bir karın videosunu yaptım 350belkide daha fazla mekik çektiriyo farklı şekillerde,belim inceldi ama göbeğim duruyor yani bu kadar kolay değil somut cevaplar hepimize daha çok yardımcı olur

merhaba kızlar 1 sene önce sezaryen oldum alt göbeğim sarkık kaldı şimdi bu egzersizi 2 gündür uyguluyorum hergünmü yapmam gerekiyor yoksa haftada kaç defa ????

X