8 bitkinin kompozisyonu:Probust jel

ephot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
438
0
96
İstanbul
arkadaşalr merhaba;
probust jeli kullanan oldu mu acaba?Bu aralar almayı düşünüyorum, karar veremedim. Daha once bir konuda bahsi geçmişti fakat o konuyu bulamadım. kullanıp faydasını görenler-görmeyenler varsa ve bizimle paylaşırlarsa çok sevinirim...

ben çok araştırdım bu kremi yaa hatta bi aktarada ismini verdim toptancısına soracaktı daha uygun fiyata almam için daha haber gelmedi bende bu kremde takılı kaldım nedense şmdilik uyguladığım bişeyler var ama daha hızlı bi değişim istiyorum yaaa

ben 3ay breast success kullandım. 2-2.5 cm büyüme oldu çok değil ama yine de baya farketti. gözle görülür bir değişim oldu. bu sıralar hızlanmış gibiydi büyüme, haplar bitti. hazır hızlanmışken devam etmek istiyorum galiba asıl bundan sonra büyücek gibi geliyor bana. düzenli kullanın bir süre sorna büyüme olur diyorlar ya, oyle işte. ama yine 1 kutu breast success mi alsam yoksa probust mu alsam karar veremedim. probust daha hesaplı, 1 tüp 1.5-2 ay gider, 250ml. ama dışardan sürmek oral yolla almak gibi etkilimidir bilemedim. ya da hangisi daha etkilidr? onun içinde bulunan bitkieri bulabilir miyiz acaba?kendimiz kaynatıp içsek?

canım sen zaten oral yolla içten desteği bağlamışsın biraz masaj ve etkili bir kremle devam etmen daha mantıklı hapların kremlere oranladaha zararlı olduğu söyleniyor sen hap kullanmışsın daha fazla kullanma derim ben içten bi zararı omasın dıştan en iyi yol zemuszemuszemuszemus

anladım canım, haklı olabilirsin, probustu denemeyi düşünüyorum işte, bakalım...
ece_ilke ve pause nickli 2 arkadaş kullanıyordu, acaba etki etti mi onlarda, kullanan birilerine ulaşsak iyi olacak...

ece_ilke yi ben takip ettim canım o biraz dolgunluk olduğunu pek işe yaramdığını yazmış ama sen hap kullandığında etki görmüşsün demekki sende olumlu bu tür şeyler çünkü herkeste bir olmayabiliyor dmekki sende etkili bünye meselesi canım
a.s.

probust adlı başlıkta bahsettim,isterseniz oradan okuyabilirsiniz yazdıklarımı

Ben Themra kullanmıştım, eğer ikinci bir marka jel almaya kalksam kesinlikle Probust'u alırdım. Şimdilik gerek duymuyorum.

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…