Bebek İkinci El 8 Aylık kızıma eğitici oyuncaklar arıyorum???

kad_er

ASYA'm hoşgeldin kızım...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
4.888
5
8 Aylık kızıma eğitici oyuncaklar arıyorum???
oyuncakların fiyatları oldukça yüksek o yüzden 2. el almaya karar verdim,elinde olan varsa almak istiyorumm..

üstüste konulan kule var şekilleri delikten içeri giren bi oyuuncağım var playsckolun uzakta değilsen hediye olarak verebilirim

pardon ya yürüteçle ilgili daha evvel sizinlemi konuşmuştuk hediye olarak istemem diyen sizmiydiniz acaba ? yanlışlık yapmak istememde

üstüste konulan kule var şekilleri delikten içeri giren bi oyuuncağım var playsckolun uzakta değilsen hediye olarak verebilirim

pardon ya yürüteçle ilgili daha evvel sizinlemi konuşmuştuk hediye olarak istemem diyen sizmiydiniz acaba ? yanlışlık yapmak istememde

yok canım yürüteçle ile ilgili görüşmedik hiç,ben sizinle bebek bezleri için görüşmüştüm sanırım,öle hatırlıyorum,ince düşüncen için teşekkür ederim,ok meydanındamıydın sen?ben anadolu yakası pendikteyim...

hım anladım birisi de yürüteç arıyoduda onada heediye ederim var dedim yok illa para ile alırım dedide şimdi aynı kişiye uyuzluk olsun gibi yazmış olacaktım o yğzden sordum

evet ben okmeydanındayım artık bizden geçti o oyuncaklar para karşılığı satacak kadar değerli değiller yani yolun düşerse önceden haber ver hazırlayayım alırsın sen veya bi yakının :)

X