- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.835
- 108
Riske atıyorsun, doktoruna sor bakalım ben bu şekilde yapıyorum diye.Riske atmıyorum yine yediğim herşeyi o arada yiyorum
Doktorum tutmayı önermiyorum dediRiske atıyorsun, doktoruna sor bakalım ben bu şekilde yapıyorum diye.
Bizde onu diyoruz ya. Doktorunuz tutmayın demiş. Bir bildiği vardir dimi ????Doktorum tutmayı önermiyorum dedi
Hanımefendi Allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin ama madem ki bu kadar eminsiniz bı sorun olmadığından,o zaman neden doğru mu yanlis mi diye soruyorsunuz buradaki insanlara.insanlar çocuk için risk taşıdığını söylüyor.keza doktorlar da.sonra borcunuzu ödersiniz diyor.ama siz illa ki tutucam derseniz bu sizin seçiminiz.ne istediğinizi anlayamadım açıkçasıRiske atmıyorum yine yediğim herşeyi o arada yiyorum
Doktorları dinlememeniz çok doğru bir karar. Bebeğinizin sağlığını onlar bilecek değil sonuçta. Gelip bize sormanız iyi olmuş. Doktorlar bizden iyi bilmiyor.Bütün doktorlar tutmayın diyor dini oalrak eğer anne yada bebeğin bir riski yoksa tutmak farz hamilelere tutabiliyorum şükür sorun yok sadece iftardan önce gözüm hafiften kararıyor gibi benim gibi oruç tutan var mı ne düşünüyorsunuz
Benim uslubunda hicbir sey yok ki, saygisizlik sayilabilecek bir tane cumlemi gosterin. Size, sizin bakis acinizi destekler yanit veriyorum iste, neyinden rahatsiz oluyorsunuz bunun?Bu uslubunuz neden ?
Ya doktor ne bilecek ki? Niye gitmiş doktora anlamadım ben zaten.Bizde onu diyoruz ya. Doktorunuz tutmayın demiş. Bir bildiği var dimi ????
Koskoca 6 yıl tıp okumuş nerden bilecek doğruYa doktor ne bilecek ki? Niye gitmiş doktora anlamadım ben zaten.
Allah bile izin vermiş derken ayet bu konuda
Hanımefendi zaten sahur ile iftar arasndaki saat farkı kadar da şu zaten içmiyormuş güyaaDoktor tutmayın dediyse tutmayın. Bebegin hayatini riske atmak vebal degil mi? Islam kolaylik diniyken kendi hayatinizi zorlastirmaniza o kadar sasiriyorum ki
Ya anlamıyorum gerçekten. Bunu bilmiyor musunuz?Arkadaşlar çok kötü hissettim gerçekten bu kadar mı kötü birşey yapıyorum
Arkadaşlar çok kötü hissettim gerçekten bu kadar mı kötü birşey yapıyorum
Kötü değil de ihmal ediyorsun. Yani doktor sana tutma demiş. Doktoruna güvenmeyip yine bildiğini okuyorsunArkadaşlar çok kötü hissettim gerçekten bu kadar mı kötü birşey yapıyorum
Pek su içen biri değilmiş, normalde de su içmiyormuş. Doktor bir de kalkıp bol su içmelisin falan demiştir. Kadın içemiyor işte niye zorlasın ki kendini. Doktorlar çok anlayışsız.Koskoca 6 yıl tıp okumuş nerden bilecek doğru
Yanlış anlamadiysam çok bir şey farketmiyor dedi bunu diyerek hem su hem yemegi kastediyor o zman hiç bir şekilde sıvı alımı olmuyorkedimediyedi alintilayamadim sizi.
Su icmeyebilir ama besinler aracılığıyla da su ihtiyacini gideriyor. Meyve yemek, corba icmek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?