8 aylık erkek bebek kıyafeti ihtiyaç

eda222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
141
3
36
34
arkadaşlar merhaba oğlum 8 aylık eşim işsiz şuan sadece beze yetebılıyoruz bebeklerınızn fazlalık esyaları varsa yardım edermısınız lütfenn

ben dılenmyorum neden saygısızlık yapıyosunkı

Oğluna illa da kıyafet istiyorsan git internetini kapat o kullandığın bilgisayar ya da tablet ya da her ne ise işte sat eline geçen parayla oğluna yetecek kadar kıyafet alırsın durup durup aynı başlık altında konu açıp durma ihtiyacı olan insanın internette işi ne

bilip bilmeden insanların hayatıyla ilgili yorum yapma istersen

arkadaşlar merhaba oğlum 8 aylık eşim işsiz şuan sadece beze yetebılıyoruz bebeklerınızn fazlalık esyaları varsa yardım edermısınız lütfenn

nerede oturuyorsun oğlumun küçülenlerini yollayabilirim elden verebilirim bide hangi marka bez kullanıyorsun yardımcı olmak isterim sana

nerede oturuyorsun oğlumun küçülenlerini yollayabilirim elden verebilirim bide hangi marka bez kullanıyorsun yardımcı olmak isterim sana

balıkesirde oturuyorum . bez farketmıyo cildine uyumlu hepsi pişik yapmıyo cok teşekkr ederım Allah sizden razı olsun

balıkesirde oturuyorum . bez farketmıyo cildine uyumlu hepsi pişik yapmıyo cok teşekkr ederım Allah sizden razı olsun

bi arkadaşım var onunla da görüşeyim bebek kıyafeti onda da vardır canım oğlunun baoyu kilosu nasıl kaç numara bez kullanıyo bide özelden yazıcam sana ordan yazma imkanın var mı?

bi arkadaşım var onunla da görüşeyim bebek kıyafeti onda da vardır canım oğlunun baoyu kilosu nasıl kaç numara bez kullanıyo bide özelden yazıcam sana ordan yazma imkanın var mı?

4 numara kullanıyorum 9 ay kıyafet tam oluyo şuan özelden yazamıyorum

insanları yargılamadan önce biraz düşünün ihtiyacı olmasa hiç kimse ikinci el çocuğuna giydirmek istemez ayrıca yarın sizinde muhtaç olmayacagınızın garantisimi var ona göre yorum yapın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…