• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 8 Aylık bebekle tatil acil!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bizde haftaya tatile ,otele gidiyoruz..benim kızım da 9 aylık olucak..ben özellikle küçük bir mutfak tezgahı bulunan suit bir oda ayarladım..sezon bittiği için fiyatı uygundu,yanımda da kettle götürücem sıcak su için..onun dışında sıcak suyla hazırlanan muhallebi ve kahvaltılık mamalardan götürücem, 1-2 tabak ve kaşık ta tabii..ve küçük sade yoğurtlardan (benimki meyveli yoğurtları yemiyor sade yoğurt seviyor)ha birde cam rende götürücem,otelde zaten meyve bol oluyor..bu arada emiyorda..birde küçük labne peynirlerden alırım,biraz da pekmez götürücem..bu kadar..zaten uslu bir bebek,sorun çıkacağını sanmıyorum..

Hadi sabah kahvaltı felan sorun değil de; öğlen ve akşam öğün olarak ne yediriyorsun? Ve orada ne yedireceksin?

canım ben normalde 10 gibi kahvaltısını veriyorum,kahvaltı mamasının içine yumurta,labne peynir ve pekmez karıştırıyorum onu yiyor..yumurtayı hergün vermiyorum otelde de vermicem, zaten 4 gün kalıcaz..öğlen 1 gibi çorba veriyorum normalde,tatilde duruma göre bakıcam,onun dışında da meyve püresi ,yoğurt ve muhallebi yiyor ..arada da emiyor..yani birtek çorba ve yemek suyu problem olabilir onu da kavanoz mamasıyla takviye edebilirim..4 gün kalıcaz zaten..

Back