• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 aylik bebekle evden iş yapmak_kurmak

Blond11

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
78
51
18
33
Değerli anneler. Bebeğim 8 aylik ve evden iş kurmaya dusunuyorum. Sebepler:
1. esime destekci olmak (madem herseyin fiyati 2 kat cikti)
2. Ben hep calisiyordum, hamilelikten once kendime calismaktan hatirlamiyorum, bana iyi gelecek.
3. Bebeğim narin(alerjik bir bebek) ve yasadiğim sehirde (Şanliurfa) uygun bakici bulmak nerdeyse imkansiz
Kucuk bebekle evden iş yapan veya kendin iş başlatan anneler bana yardim eder misiniz? Nasil yaptiniz, zoladiniz mi? Bana cesaret lazim 😁

Düşünceniz kesinlikle takdire şayan. Ancak nasıl bir iş yapmayi düşünüyorsunuz ki evden.. bi mesleğiniz yada el beceriniz var mi?

Ingilizce öğretmeniyim. Ama bebekten dolayi online de olsa ders veremem cunki bebek kucuk ve tek ben bakiyorum. El beceriğim var (nakis, orgu, amigrumi, dantel hepsi yapabiliyorum) ama bu tarz cok vakit aliyor ve insanlar buna cok pahali buluyor. Oyuzden baslangic olarak, bebek biraz buyune kadar daha pratik bir sey dusundum. Kisiye ozel hediye kutular, sonra ozel gunlere cerceveli posterler, ozel gunlere hediyelik esyalar..

çeviri yapabilirsiniz.r10 ve wmaraci sitelerinde bir gezin.orda ingilizce site yapmak isteyen ama dil bilemediği için yapamayanlar var .çevirmenlere ihtiyaç duyuyorlar.uygun bir bedel karşılığında yapabilirsiniz....ingilizce öğretmenisiniz bu işten iyi para kazanırsınız.

İnternete ilan verip evinizde İngilizce ders verebilirsiniz. Eğer formasyonunuz varsa bazı okulların çalışanlar için kreşi olur onları deneyin. Bir diğer seçenek de tercüme yapmak. R10 da ikan açabilirsiniz. Hediye kutusu da çok karlı duruyor ben de düşünmedim değil. :)

bahsettiğiniz hediyelik eşya mevzusu için onları görünür yapıp satmak adına çok ciddi efor harcamanız lazım. ne yazık ki o kadar çok muadili olan bir konu ki ya çok orijinal şeyler yapmalı yada çok iyi reklam yapmalısınız. tek başına bakılan bir bebekle bu çok yorucu olur.
bildiğiniz işi yapıp bence çeviri konusuna odaklanmak mantıklı olur.

Back