- 22 Şubat 2023
- 116
- 23
- 18
- 25
- Konu Sahibi songullllllll
-
Denedim ama ben keçiboynuzu özü bebe bisküvisi falan yesin istiyorum muhallebi falan da yemiyor püre tarzı yemek istemiyor napıcam bilmiyorum hala kahvaltı yapmıyor 8 ay 10 günlük olduMerhaba daha ekşimsi meyveleri denediniz mi acaba?
Örneğin kivi, çilek, yeşil elma vs gibi onları da mı yemiyor?
Tatsız şeyleri seviyor demişsiniz avokadoyu deneyin bir de isterseniz , sağlıkla büyüsün bebiş bu arada.
Tatlı patates bulamıyorum hiçbir yerde bal kabağı yiyiyor çok azBal kabagi ve tatli patatesi denediniz mi bebekler genelde ikisini de seviyor
Songül hanım sizin diğer konularınızı da hatırlıyorum. Çocuğunuz konusunda çok obsesif olduğunuzu düşünüyorum. Bence birazcık kafanızı rahatlatın. Ek gıdaya zaten başlayalı 2 ay olmuş. Parça parça yemeye alışır. Meyve skalası çok geniş. Seveceği bir meyve türünü mutlaka bulursunuz. Ekşi tarzda olanları deneyerek başlayabilirsiniz
Aslında sorunum meyveleri püre halinde yedirememek elinde olunca ısırıyor dişleri yok henüz büyük ısırınca kusuyor bir türlü ayarlayamayınca çok yetersiz hissediyorum artık tartı alımı çok azSongül hanım sizin diğer konularınızı da hatırlıyorum. Çocuğunuz konusunda çok obsesif olduğunuzu düşünüyorum. Bence birazcık kafanızı rahatlatın. Ek gıdaya zaten başlayalı 2 ay olmuş. Parça parça yemeye alışır. Meyve skalası çok geniş. Seveceği bir meyve türünü mutlaka bulursunuz. Ekşi tarzda olanları deneyerek başlayabilirsiniz.
Of napıcaz biz böyleBenimki de yemedi hala yemiyo 16 aylık.
Of napıcaz biz böyleBenimki de yemedi hala yemiyo 16 aylık.
Çok yararlı şeyler de var tatlı olarak ama yediremiyorummm8 aylık bebek kadar kararlı olamadım şu hayatta tatlı konusunda.
Bu arada bebeklerde tatlı şeyler zararlı diye duymuştum. Yanılıyor da olabilirim büyük ihtimalle.
Migroslarda oluyor geneldeTatlı patates bulamıyorum hiçbir yerde bal kabağı yiyiyor çok az
8 ay baharatlı, tuzlu ve salçalı gıdalar için çok erken değil mi? Tatlı yemiyordan kastınız nedir?Merhaba anneler bebeğim 8 Aylık ve tatlı hiçbirşey yemiyor. Baharatlı,salçalı, tuzlu , hafif tatsız şeyleri yiyiyor meyve yedireyorum. Napıcam bilmiyorum. Nasıl sevdirebilirim. ?
2 Ayda en azından bazı şeylere alışmasj lazım diye biliyorum en az 2 öğün yemesi lazım ben 1 öğün zor yediriyorum oda saatlerimi alıyor. Umarım benim bebeğimde 10. ayında yer en azındanTamam da 8 ay 10 gün nedir ki ben o dönemlerde ek gıdadan vazgeçmiştim artık. 10 ay dolunca düzene girdi yaşından sonra yemediği şeylerin bazılarını yemeye,yediklerini yememeye falan başladı. Siz akışına bırakmıyorsunuz hiç herşeyi takıyorsunuz kafanıza. Bu kadar kontrolcü olmayın.
Daha çok blw yapıyorum zaten en çok öyle yiyiyor ben kahvaltıda hiçbirşey yediremiyırum neler neler denedim inanınPüreye alışmaması cok daha güzel bence öğürme refleksi cok normal o bir müddet oluyor parça çok büyük olursa çıkarırsınız,havucu buharda biraz pişirip verin eline damaklarıyla çiğner orta sert şeylerde panik olmayın izin verin öğrensin.
İnşAllah öyle olur ve yerBence bebeğiniz harika bir tutum sergiliyor. Kolaya alışmaktansa blw yapıp yiyeyecekleri kendi keşfetmek istiyor. Elde değil annelikle büyük parçalar olunca korkuyorsunuzdur ama bebeğinize izin verin. Bu konuda tadımlarını istediği gibi yapsın siz yalnızca rehberlik edin. Bebe biskuvisi ya da diğer bahsettiğiniz şeyler de çok gerekli değil bence bunları daha sonra bol bol verirsiniz. Siz ne kadar rahat olur ona izin verirseniz o kadar problem yaşamayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?