8 Aylık bebeğim tatlı hiçbirşey yemiyor!!!

Evet ben yemediğinde aç kalacak korkusuyla hemen sütümü veriyorum ondan yemiyor olabilir

O zaman niye atlı yemiyor diye başlık açıyorsunuz. Çocuğum yoğurt dışında bir şey yemiyor, nasıl sebze ve et yedirebilirim diye sormanız gerekmez mi?
Sadece yoğurda ağzını açıyor demek istedim aslında brokoli karnabahar falan eline alıp yemeye çalışıyor ama ağzından da atıyor. Benim en büyük sıkıntım meyveleri tatlı pankek muhallebi vs yememesi.

Denedim ama ben keçiboynuzu özü bebe bisküvisi falan yesin istiyorum muhallebi falan da yemiyor püre tarzı yemek istemiyor napıcam bilmiyorum hala kahvaltı yapmıyor 8 ay 10 günlük oldu
Yemeyen yemiyor boşa kendinizi hirpalamayin. Yediği şeyleri değerli hale getirmeye çalışın. İlla her çocuk keçiboynuzu özü yemeli diye bir şey yok. Herşeyin başka alternatifi vardır

8 aylık bebek salçalı tuzlu baharatlı mı yediriyorsunuz ? .
1 yaşına kadar asıl beslenmesi anne sütü ya da mama olmalıdır. Geri kalan adı üstünde ek gıda ana öğün gibi olamaz. 10. Aydan sonra düzene girer muhtemelen ama kesinlikle tutumunuzu değiştirmelisiniz he rşeyi hissediyorlar

Yemeyen yemiyor boşa kendinizi hirpalamayin. Yediği şeyleri değerli hale getirmeye çalışın. İlla her çocuk keçiboynuzu özü yemeli diye bir şey yok. Herşeyin başka alternatifi vardır
Aynen haklısınız zorlamıyorum zaten sürekli farklı şeyler veriyorum bazen yiyiyor bazen ağzını sürmüyor

Alerjen meyveler vermeyin özellikle çilek!! Birazcık bunları araştırın bence izlediğiniz yol çok yanlış. Tatlı patatesi “File” marketlerinde bulabilirsiniz. Onların özel dolapları oluyor orda yer alıyor normal meyve-sebze reyonunda değil. Oğlum yakında 8 aylık olucak ve her sabah hemen hemen bunu hazırlıyorum: 1 kuru kayısıyı yarım çay bardağı suyla haşlayın yaklaşık 5-6 dakika. Bi yandan da yumurta haşlayın. Kuru kayısıyı suyuyla birlikte el blendırına koyuyorum. Üzerine 2 organik bebe bisküvisi+1 tatlı kaşığı labne(tuzsuz)+yarım muz+1 çay kaşığı dut pekmezi ve son olarak yumurta sarısını ekliyorum. Yanına da yarım çay bardağı su içiyor. Tadı gayet yerinde bi deneyin isterseniz. 1 yaşından önce baharat kesinlikle yasak. Tatlı olarak hurma deneyin hatta bunu 3 yaşına kadar sürdürün başka tatlıyla tanışmasın. Hurmayı sıcak suda bekleterek irmikli muhallebiye ekleyebilirsiniz tadı harika oluyor. Hurmanın suyuyla hatta irmiği pişirin… Sağlıkla büyüsün inşallah

1 ve 5 yaşında erkek çocuğum var kıyafete ihtiyacim var lütfen yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…