Çocuk Hastalıkları 8 aylık bebeğim kabız oldu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Her zaman hazır çorba değil çok nadir hazır çorba
Nadirde olsa verme işte. O kadar zararlı ki. Sizin aksine bağışıklığı güçlendirici çorba, yemekler hazırlamanız gerek. Bu yaşlarda daha etkili oluyor. Benim mesela bağışıklığım düşük olduğu için sizin çocuklar gibi beslenememişim ( yokluktan ) şimdi acısını fazlasıyla çekiyorum afedersin ota boka alerji, hastalık, uçuk, mantar... bir sürü şeyler çıkıyor. Bunların önüne şimdiden geçmenizi tavsiye ederim. Haşlanmış sebzelerden brokoli, havuç, karnabahar yapın bunlar uğraştırıcı şeyler değil olsa da uğraşılır çocuğunuz için.

Tel şehriye de öyle yağlı salçalı, tuzlu, baharatlıdir değil mi?
Hele hazır çorba.
Evde başka çocuğunda var, hiç mi birşey öğrenmedin bu zamana kadar, bebek, çocuk beslenmesi ile ilgili. Pes.
Diğer çocuğumda boyle bı sorun olmadi

Diğer çocuğumda boyle bı sorun olmadi
İlla şuan bir sorun olmasına gerek yok bu kadar basit şeyleri bilmek için. Ayrıca ayına uygun olmayan yetişkin yemeklerinin, hele hazır çorba gibi en sağlıklısiz çorbaları yedirmenin zararı hemen çıkmasa da sonra çıkar.
Sorun çıkmadı diye ilk çocuğa neler yedirdin kim bilir

Teşekkür ederim uğraşırım bebeğim için sorun degil

Ögrenmeye çalisiyorum suçmu

Ögrenmeye çalisiyorum suçmu
Geç değil mi?
İkinci çocuğunuzmuş.
Hiçbir bebek 1 yaşına kadar eve yapılan yemekleri yiyemez, bırak hazır çorbayı.
Tuz, salça, acı, bal, şeker, çilek gibi her türlü tropikal ürün, bakla, ambalajlı her ama her ürün, işlenmiş et ve türevleri, paketli tavuklar, uhd süt ve yoğurtlar ve sayamadığım çok şey yasaktır.
Hazır çorba diyorsun…

Bize büyuklerimz öyle ögretti 6 7 aylık olunca çorba suyu vs verebilirsin dediler

Bize büyuklerimz öyle ögretti 6 7 aylık olunca çorba suyu vs verebilirsin dediler
Büyüklerin nesli başka, bana da 15 günlükken elma havuç suyu vermiş doktor.
Bilim gelişiyor, dünya değişiyor.
50 sene önce öldüren hastalık şuan yok, o bilgilerle ilerlemek ne kadar mantıklı?

Rica ediyorum, lütfen!

Bebek, çocuk beslenmesi çok çok önemli bir mevzudur.
İleride birçok hastalığı eğer genlerinde varsa ortaya çıkmasına sebep olursunuz.
Biz ebeveynlerin altı üstü birkaç görevi var, beden sağlığı, zihin sağlığı ve ruh sağlığı yerinde birey yetiştireceğiz, aha bu ya.
Bu kadar.
Bunun dışında her şey çocuğun elinde zaten, hayat onun hayatı.

Millete burada abuk subuk mesajlar yazacağına, bebek çocuk beslenemsiu ile ilgili bir kitap okusaydın, okumak zor geliyorsa bir sürü doktorun videoları var onları dinleseydin. Hâlâ yapabilirsin, çocuklarını çok küçük daha, bundan sonrasıni kurtar bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…