- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.569
- 32
-
- Konu Sahibi Cankiriklarim
Gittim kilosu iyi diye bir cözüm getrmiyor. Açlıktan hastanelik olunca da zofran yaptılar kusamasın diye ama ne fayda...Doktora gittiniz mi? Belki midesel ya da başka bir sorun vardır. Ya da iştah açıcı bir şeyler verirler
Her çocuk farklı tabiki bazı bebekler görüyorum maşallah herşeyi yiyorlar ama benim ki yok ekmek görmesin sabahtan akşama ekmek yer bi sebze bi et hayatta yemez kusar ama öyle öğğ diye değil bildigin yıkıyor bizi kusmukla o yuzden saldım artık bence sizde üzülmeyin elbet yicekler birgün hep böle kalmazlar yanı sıkma canını sen boşverrGercekten mi o kadar sene bile sürbiliyor mu?inan sinirlerim boşaldı artık hayattan zevk almıyorum uyanmak istemiyorum
Aynen işte yıkıyor bizi üstümüz icimiz dısımız kusmuk doluyor. İnşallah ya böyle cok stresli bir başıma başka şehirde ilk anneliğim benim kücük kardesim de yoktu hic bebek görmeden böyle bişeye düşmek cok zor geldi banaHer çocuk farklı tabiki bazı bebekler görüyorum maşallah herşeyi yiyorlar ama benim ki yok ekmek görmesin sabahtan akşama ekmek yer bi sebze bi et hayatta yemez kusar ama öyle öğğ diye değil bildigin yıkıyor bizi kusmukla o yuzden saldım artık bence sizde üzülmeyin elbet yicekler birgün hep böle kalmazlar yanı sıkma canını sen boşverr
Cok zor cokk tüm dünya yemek yedirmek gibi inan hayattan zevk alamaz oldumbende su anda sennle ayni durumdayim benimki 4 yasinda ustelik kusmasi hala var ama azaltti gibi eskiye gore bende bsy yedirirken cok yorulyorum bi tarafina toplyr bekletyr hadi ye hadi cigne diye diye.yedrrum baktim olmyr hala blendir kullandigim olyr . Boyle acikip geldigi pek nadir cok mutlu olyrum kendi bsy istediginde ama ben vrrmesem hicbsy yemez icmez sabhtan aksama kadar yedirmekle ugrasyrum. Bu arada hep boyleydi su anda daha iyi oncedn puturlu falan hic yemezdi bogulur gibi olurdu hep zorla yedirdim huy edinmisler bunu cunku ben iyi anladim. Bu arada cok goturdum doktora vitamin verin dedim yemyr dedim hepsi kilosu boyu normal yedigi kadar yesin dediler.. Seni coookk iyi anlyrum dedigim gibi ben hala blendir kullanyrum telefonla yedryrum.
Gittim kilosu iyi diye bir cözüm getrmiyor. Açlıktan hastanelik olunca da zofran yaptılar kusamasın diye ama ne fayda...
120 cc veriyorum cok mu 4 saatte birMamayı fazla mı kaçırıyorsunuz acaba
Evet dmi okadar övdüler sütü şimdi yerin dibine sokuyolar. Sorma dilinin ucunu değdiriyor ve ağzını kitliyorBen de bebekken süt ve meyve dışında bir sey yemiyormusum doktor daha ne istiyorsunuz demiş o zaman. Gel gör kii inek sutu cok ta yararli değil o zamanlar doktor öyle dememiş. Ben gunde 3 litre inek sutu içermişimgeçer inşallah bugünler de. Belki bebeginizin damak tadı çok gelismis bir gurmedir daha farkli seyler deneyin
bak tam 1 saattir sut icirmekle ugrasiyorum iccekmisin dedim evet dedi istedi icmeyi halbuki ama bir saat oldu. Kahvalti yapmadi bugun kizdim biraz sonra cok uzuluyorum ama ne yapmsamda yemyr anne sutunu bile kusardi. Bugunde cok ugrastim yedirmek icin cok yorulyrum yedirken cignemyr iatah yok agzina bsy koydumu bekletyr hafi cigne dyrum midesini bulandryr kendi elinde birazda blyrum insan cok yipranyr benmde bi akrabam var aynem bu sekilde cocuklari vardi hala der bnmkiler 5 yasina kadar kustilar diye oda ne mamalar yapardi ama simdi bi gorsen masaalh dersin nasil istahlilar. Yalniz deglsin yani bende cok kusmuk temizledim en sonuncusu bi kac gun onceydi.. Yemeyen yemyr.Cok zor cokk tüm dünya yemek yedirmek gibi inan hayattan zevk alamaz oldum
Evet dmi okadar övdüler sütü şimdi yerin dibine sokuyolar. Sorma dilinin ucunu değdiriyor ve ağzını kitliyor
Sadece mama ise çok değil bence. Gece beslenmesini azaltabilirsiniz doktor olur derse. Saat kurup kalkmaya gerek var mı 8. Ayda?120 cc veriyorum cok mu 4 saatte bir
Formülü de çok vermeyin o halde. Dikkat edin bakın siz biraz bu çocuk yemiyor diye paikolojinizi bozmuşsunuz gibi geldi bana..Kilosu güzel hatta fazla bile 9.5. Boyu da 72,5 cm. Ama kilo formül mamadan. Ben istiyorum ki onu azaltıp ek gıda vereyim olmuyorbuarada benimki de reflü cok rahat istemediğini oturdugu yerde ağzını yukaı kaldırıp cıkaıyor
Güzelim 8 aylık bir bebeğin "kilosunun fazla yanaklarının dolu olması " için günde toplam 360 CC aldığı ve bunun bir kısmını kustugu formül mama asla yetmez. Sence bu nasıl oluyor? Yani bebeğin nasıl kilo alıyor ama besinsizlikten hastahanelik oluyor?İşte sonumuz hastanede bitmese ben bırakıyorum kendi haline ama olmuyor