• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 aydır deniyoruz bebeğimiz olmuyor :(((

saskaloz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
10
0
6
34
İstanbul
slm arkadaslar ben 1 bucuk senelık evlıyım.agustos ayından berı hamıle kalmaya calısıyorum ama olmuyor.dr gıttım.hiç bi sorunun yok.sabır ederek bekle dıyor.bı anda olmaz dıyor.psıkolojım bozuldu artık.ergenlıkte bıle yuzumde hıc sıvılcem cıkmamıstı.şimdi yüzüm sivilceyle dolu.eşimde sorun yapma dıyor ama ne yapacagımı bilmiyrm :(

slm arkadaslar ben 1 bucuk senelık evlıyım.agustos ayından berı hamıle kalmaya calısıyorum ama olmuyor.dr gıttım.hiç bi sorunun yok.sabır ederek bekle dıyor.bı anda olmaz dıyor.psıkolojım bozuldu artık.ergenlıkte bıle yuzumde hıc sıvılcem cıkmamıstı.şimdi yüzüm sivilceyle dolu.eşimde sorun yapma dıyor ama ne yapacagımı bilmiyrm :([/QUO

eşin muayene oldu mu peki

slm arkadaslar ben 1 bucuk senelık evlıyım.agustos ayından berı hamıle kalmaya calısıyorum ama olmuyor.dr gıttım.hiç bi sorunun yok.sabır ederek bekle dıyor.bı anda olmaz dıyor.psıkolojım bozuldu artık.ergenlıkte bıle yuzumde hıc sıvılcem cıkmamıstı.şimdi yüzüm sivilceyle dolu.eşimde sorun yapma dıyor ama ne yapacagımı bilmiyrm :(

canım aynı durumdayız..
ben bu ay klomen tedavisine başladım..
doktor yumurtlamanda biraz azlık var dedi..
ama ben doktroa 1 yıldır korunmuyoruz dedim..
benimde psikolojim bozuldu inan..
eşimse çok umursamıyor..
olursa olacak diyor...

canım aynı durumdayız..
ben bu ay klomen tedavisine başladım..
doktor yumurtlamanda biraz azlık var dedi..
ama ben doktroa 1 yıldır korunmuyoruz dedim..
benimde psikolojim bozuldu inan..
eşimse çok umursamıyor..
olursa olacak diyor...

dr 1 yıldan snra eger olmazsa tedavı gormye baslayabılırsın dıyor.acele etme kendını rahat bırak dıyor.ama ben hıc rahat olamıyrm.süreklı rüyama giriyr.internette süreklı hamılelık ıle seyler okuyorum.umursamamazlık yapamyrm :(

sabır canım bizim bebeklerimiz sanırım çok nazlı olacak ondann gelmiolarr.doktorada gitmişin için rahat olsun bence herşeyin başı stres çok etkiliyo rahat ol...bizde bekleyenlerdeniz

allah yardımcımız olsun canım.senın kac aydır olmuyor.

6 aydır falan korunmuoruz ama açıkcası çok üstüne düşmedik taşınma işlerimiz falan oldu bu ay çok üzerine düşüoruz hayırlısı olsunn inş.eşimekalsa acelemiz yok diyorda ben istiyorumm çokk bi kez kaybettim çünkü 1 yıl oldu ameliyat oldmm sağ tüpüm alındı ondn tedirginimm olsnn istiyorumm yanii.

6 aydır falan korunmuoruz ama açıkcası çok üstüne düşmedik taşınma işlerimiz falan oldu bu ay çok üzerine düşüoruz hayırlısı olsunn inş.eşimekalsa acelemiz yok diyorda ben istiyorumm çokk bi kez kaybettim çünkü 1 yıl oldu ameliyat oldmm sağ tüpüm alındı ondn tedirginimm olsnn istiyorumm yanii.

geçmiş olsun cnm.allah yardımcın olsun.erkekler öyle biraz.ilk evlendıgımızde 5-6 aylık evlıyken esım hemen bebegımız olsun dıyordu ben ıstemyrdum.şimdi ben istiyorum eşim 8 aydır denıyrz olmuyrsa bısey yapamayız .acele etmeyelım.bekleyelım dıyor

canım bende yaklaşık 8 aydır bekliyorum ama inat bebiş gelmiyor dr gittim tahlillerim ve ultrasonla baktı gayet normal bir sıkıntı yok dedi fakat vajinal muayene olmadım folik asit başladım iki aydır kullanıyorum ama benim de olmadı kafaya takma diyorlar ama elde değil çok küçük bir yerde çalışıyoruz öyle her istediğimizde doktor bulma şansıda yok inş hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur:emir_bebek:

slm
be kadar dert etme şimdiden kendine, ben 7 senelik evliyim hala olmadı, hep bekle dediler eşiminde benimde sorunumuz yoktu geçen seneye kadar ama olmadı, bu senede yumurtan gelişmiyor demeye başladılar. yaşın genç bekle 2 sene daha dediler ama artık sabır kalmadı tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum

Back