• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 aydır deniyoruz bebeğimiz olmuyor :(((

saskaloz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
10
0
6
34
İstanbul
slm arkadaslar ben 1 bucuk senelık evlıyım.agustos ayından berı hamıle kalmaya calısıyorum ama olmuyor.dr gıttım.hiç bi sorunun yok.sabır ederek bekle dıyor.bı anda olmaz dıyor.psıkolojım bozuldu artık.ergenlıkte bıle yuzumde hıc sıvılcem cıkmamıstı.şimdi yüzüm sivilceyle dolu.eşimde sorun yapma dıyor ama ne yapacagımı bilmiyrm :(

slm arkadaslar ben 1 bucuk senelık evlıyım.agustos ayından berı hamıle kalmaya calısıyorum ama olmuyor.dr gıttım.hiç bi sorunun yok.sabır ederek bekle dıyor.bı anda olmaz dıyor.psıkolojım bozuldu artık.ergenlıkte bıle yuzumde hıc sıvılcem cıkmamıstı.şimdi yüzüm sivilceyle dolu.eşimde sorun yapma dıyor ama ne yapacagımı bilmiyrm :(

canım çocuk olmamasının en büyük nedeni stres zaten bnmde 7.ayda oldu.ama itti çünkü çok stresliyim son ay dedim boşver gez toz o anda oldu.ama çalışmalarıda sıklaştırdım tabi.ilişkiden sonra sabaha kadar yat kalkma.

canım çocuk olmamasının en büyük nedeni stres zaten bnmde 7.ayda oldu.ama itti çünkü çok stresliyim son ay dedim boşver gez toz o anda oldu.ama çalışmalarıda sıklaştırdım tabi.ilişkiden sonra sabaha kadar yat kalkma.

her şeyi denedim ama olmuyor.sabaha kadar yattıgım zmnda oldu.bide ben bıraz tez canlıyım ondan oluyo galıba :d

Kafana takmamaya çalış,eğer sende ve eşinde bi sorun yoksa elbet bıgün olucaktır canım benım.Rahım fılmı çektırdınmı hiç? bide eşinde gıtsın doktora değerlerını ölçtürsün mutlaka.Ama şuna inanki ayak dıkmekle,hıç kalkmadan yatmakla,yastık koymakla fılan olucak iş değil yumurtlama dönemıne denk getırıp beklıceksın zamanı gelmışse olur zaten.

Bizim de bu ay 8 ay olacak cuma günü progesterona bakılacak sanırım onda sorun var inş kötü çıkmaz beklemek çok zor senelerce bekleyenler için çok üzülüyorum inş isteyen herkes kavuşur bebeğine

Merhaba canim. Sayfama davet ediyorum seni. Eminim ise yarayacaktir. Paylasimlarimi okumalisin ama sonuna kadar. Rabbim şifa versin. Actigim konulardan bulabilirsin. Konumun ismi agnuscaston(hayit hapi) kullanan varmi isimli.. mutlaka bekliyorum. Kendi öykümu okumalisin

arkadslar ilişkiden sonra sabaha kadar yatılmaz lütfen bizler elhamdülillah müslümanız ve en fazla 45 dk içinde banyomuzu yapmalıyız lütfen sabaha kadar yatmayın eger rabbim emrettiyse o olacaksa her türlü olur

1 sene dolmadıgı ıcın esım muayene olmadı cnm

bende senin gibiyim 1,5 yıldır evliyiz ve nisanda bıraktık korunmayı ama hala kalamadım hamıle esımle gıttık dr bende bısey cıkmadı ama esımde sprem hareketlılıgı %12 çıktı asılamayı önerdıler ama bız 1 senenın dolmasını beklıyoruz ondan sorası Allah kerım artık bu ay 4 gun gecıktım sevındık ama bosuna cıktı bugun hasta oldum:(((

1 sene dolmadıgı ıcın esım muayene olmadı cnm

arkadslar ilişkiden sonra sabaha kadar yatılmaz lütfen bizler elhamdülillah müslümanız ve en fazla 45 dk içinde banyomuzu yapmalıyız lütfen sabaha kadar yatmayın eger rabbim emrettiyse o olacaksa her türlü olur

banada herkes sabaha kadar yat dedi ama içim rahat olmuyo dünya hali ölüp gidersem cenabet gidicem diye yatamıyorum yarım saat durup kalkıyorum hemen Allah yazdıysa bı nem bıle yeter dıyorum....Hakkımızda hayırlısı

banada herkes sabaha kadar yat dedi ama içim rahat olmuyo dünya hali ölüp gidersem cenabet gidicem diye yatamıyorum yarım saat durup kalkıyorum hemen Allah yazdıysa bı nem bıle yeter dıyorum....Hakkımızda hayırlısı

aynen canm katılıyorm sana olacksa rabbim emrettiyse her turlu olur

Canim bende 1.5 senelik evliyim benimde 7 ay oldu kesin bende bi proplem var gozuyle bakiyodum arik kendime doktora gittim herseyin gayet duzenli oldugunu soyledi sabir dedi esim bu konuda tam destek sagolsun ama yok takmiyorum desemde aklimin bi yerinde bu takili hayirlisi rabbim ne zaman hayirli ise o zaman nasip etsin

Sa bu kadar cok kafana takarsan stresten de olmaz akisina birak biraz kendini skma bende istiyorum ama dr bi sene dolsun zamana birak dedi simdi hic kafama takmiorum ustelik bende pko var bol bol dua et canim

Back