• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 8 aydir deniyoruz ama hala olmadi..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba biz de sekiz aydır deniyoruz ve olmuyor yalnız geçen ay çok sık idrara çıkmaya başladım adet döngümün 22. Günü bir kaç damla kan ile çok küçük kan pıhtısı geldi akşama doğru da iyice açık pembe akıntıya döndü en son yok oldu doktoru aradım yerleşme kanamadı olabilir dedi kan testi yap dedi ertesi günü yaptırdım çıkmadı ben de erken yaptım diye düşündüm numarada sürekli idrara çıkıyordum ama son zamanlarda yanma olmaya başladı aradan 5 gün geçti ve 27. Günde adet oldum moralim çok bozuldu sizce bebeğimi düşürmüş olabilir miyim bu ara ilk defa adetim biterken kahverengi akıntı oldu 6. Ve 7. Günler. Sizce sebebi nedir

Merhaba biz de sekiz aydır deniyoruz ve olmuyor yalnız geçen ay çok sık idrara çıkmaya başladım adet döngümün 22. Günü bir kaç damla kan ile çok küçük kan pıhtısı geldi akşama doğru da iyice açık pembe akıntıya döndü en son yok oldu doktoru aradım yerleşme kanamadı olabilir dedi kan testi yap dedi ertesi günü yaptırdım çıkmadı ben de erken yaptım diye düşündüm numarada sürekli idrara çıkıyordum ama son zamanlarda yanma olmaya başladı aradan 5 gün geçti ve 27. Günde adet oldum moralim çok bozuldu sizce bebeğimi düşürmüş olabilir miyim bu ara ilk defa adetim biterken kahverengi akıntı oldu 6. Ve 7. Günler. Sizce sebebi nedir
canım bazen pskolojikmende olabiliyor stresten geç geliyor felan yanma hissi demişsin mantar olabilir iltihap olabilir sık idrara çıkma iltihaptan dolayıda olabiliyor sadece çocuk yerleşti ondan dolayı idrara çıkıyorum diye düşünme çünkü sık idrara çıkma 5-6 haftalıkken başlıyor hemen ilk haftalarda başlamıyo düşük yapmış olabilir miyim demişsin düşük yapma kolay bişey değil vucudundan parça giderken çok kötü olursun hastanelik olursun ki gördüğüm kadarıyla öyle bişey söz konusu değil sen içini ferah tut ben 1,5 yıldır deniyorum olmuyor az çok tecrübeliyim artık sen sadece kendini rahat bırak stres yapma

Çok çok teşekkür ediyorum gerçekten içimi rahatlattınız inşallah Allah kucağımızı boş bırakmaz hayırlı sağlıklı evlatlar verir
rica ederim canım ama yanma hissi ve sık idrara çıkma süresi uzarsa doktora git tedbirini al en ufak sorundan dolayı bile çocuk olmuyor rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun rabbim hayırlısını versin canım

bende yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum ama hala pozitif i göremedik. klomen+ovitrelle ile tedaviye başladık.bu 2 ayım kolmende.4,5 yaşında bi kızım var onda bu kadar beklememiştik ama bu defa sorun yokken sebepsiz yere hamile kalamıyorum. İnş biran önce olumlu sonuçlarla karşılaşırız kızlar.

bende yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum ama hala pozitif i göremedik. klomen+ovitrelle ile tedaviye başladık.bu 2 ayım kolmende.4,5 yaşında bi kızım var onda bu kadar beklememiştik ama bu defa sorun yokken sebepsiz yere hamile kalamıyorum. İnş biran önce olumlu sonuçlarla karşılaşırız kızlar.
canım inşallah rabbim en kısa zamanda ikinci yavrunu nasip eder. ama dua et ki ilki var rabbim ona can sağlığı versin bizim o bile yok yetinebileceğimiz :(

canım inşallah rabbim en kısa zamanda ikinci yavrunu nasip eder. ama dua et ki ilki var rabbim ona can sağlığı versin bizim o bile yok yetinebileceğimiz :KK43:

çok şükür var :) Allah isteyen herkese aratmadan nasip etsin hayırlısıyla inşş.. Tedavi oluyomusunuz yada sorun falan gözüküyomu siz de?

çok şükür var :) Allah isteyen herkese aratmadan nasip etsin hayırlısıyla inşş.. Tedavi oluyomusunuz yada sorun falan gözüküyomu siz de?
yok canım sorun da yok bebekte yok bilinemeyen infertelite dedi doktor klomen verdi sonraki ay tekrar gel dedi ama çalışıyoruz patronlar anlamaz 3 gün gittim sonuca varamadım

yok canım sorun da yok bebekte yok bilinemeyen infertelite dedi doktor klomen verdi sonraki ay tekrar gel dedi ama çalışıyoruz patronlar anlamaz 3 gün gittim sonuca varamadım

bendede aynı üstelik daha önce sorunsuz olmuşken şu an sebepsiz gözükmekte.. İş ten izin almak gerçekten sıkıntı hem maddi hem manevi yıpranıyosun yeterince.bende klolemen bu akşam bitiyo yarın öğlende gidicem doktora iğne mi yapar ne yapar bekliyorum bu ay da. geçen ay çok ümitlenmiştik ama sonu hüsran oldu.İnş bu ay sorunsuz pozitif test sonucuyla karşılaşırız. özel e mi gidiyosunuz doktora ? düzenli birliktelik diyo doktorlar ama hem çalışınca o da olmuyo yada illa bişey çıkıyo birazda ona bağlıyorum ben.

bendede aynı üstelik daha önce sorunsuz olmuşken şu an sebepsiz gözükmekte.. İş ten izin almak gerçekten sıkıntı hem maddi hem manevi yıpranıyosun yeterince.bende klolemen bu akşam bitiyo yarın öğlende gidicem doktora iğne mi yapar ne yapar bekliyorum bu ay da. geçen ay çok ümitlenmiştik ama sonu hüsran oldu.İnş bu ay sorunsuz pozitif test sonucuyla karşılaşırız. özel e mi gidiyosunuz doktora ? düzenli birliktelik diyo doktorlar ama hem çalışınca o da olmuyo yada illa bişey çıkıyo birazda ona bağlıyorum ben.
canım açıkcası özelede gittim devletede gittim iki kere gittim adetimin 2.günü felan bir sürü test yaptı doktor kan temiz çıktı alttan baktı ultrasondan baktı temiz çıktı röntgene gönderdi rahim kalınlığı iyi dedi doktor sıkıntın yok dedi ama maalesef olmuyor eşim iki kere sperm testi yaptırdı ondada sıkıntı yok mart ayında yumurtlama döneminde yıllık izne çıktım en azından denk gelsin diye kafamda herşeyi attım stres olmadan ama yine olmadı bu ay maydanoz süy buharı yaptım bide soğan suyu yaptım bakalım beklemedeyim şuan. adetim dün gelecekti gelmedi bugün gelcek gibi duruyor ama bilmiyorum.kasıklarımda ağrım var adetim çok sancılı geçiyor dün adetim gelecek diye ilaç içtim iki tane bugünde içtim bakalım kırmızılık var gibi çişimi yaprken kan gelmiyor ama gelir heralde..

Merhaba biz de sekiz aydır deniyoruz ve olmuyor yalnız geçen ay çok sık idrara çıkmaya başladım adet döngümün 22. Günü bir kaç damla kan ile çok küçük kan pıhtısı geldi akşama doğru da iyice açık pembe akıntıya döndü en son yok oldu doktoru aradım yerleşme kanamadı olabilir dedi kan testi yap dedi ertesi günü yaptırdım çıkmadı ben de erken yaptım diye düşündüm numarada sürekli idrara çıkıyordum ama son zamanlarda yanma olmaya başladı aradan 5 gün geçti v
e 27. Günde adet oldum moralim çok bozuldu sizce bebeğimi düşürmüş olabilir miyim bu ara ilk defa adetim biterken kahverengi akıntı oldu 6. Ve 7. Günler. Sizce sebebi nedir
Düşük yapmuş olsan ağrılı olurdu ve kırmızı olurdu.

Geç döllenme olabilir bazı gebeliklerde de yaşanıyor adet.Tekrar kan ver yine çıkmazsa hamile değilsindir bazen arada olabiliyor

canım açıkcası özelede gittim devletede gittim iki kere gittim adetimin 2.günü felan bir sürü test yaptı doktor kan temiz çıktı alttan baktı ultrasondan baktı temiz çıktı röntgene gönderdi rahim kalınlığı iyi dedi doktor sıkıntın yok dedi ama maalesef olmuyor eşim iki kere sperm testi yaptırdı ondada sıkıntı yok mart ayında yumurtlama döneminde yıllık izne çıktım en azından denk gelsin diye kafamda herşeyi attım stres olmadan ama yine olmadı bu ay maydanoz süy buharı yaptım bide soğan suyu yaptım bakalım beklemedeyim şuan. adetim dün gelecekti gelmedi bugün gelcek gibi duruyor ama bilmiyorum.kasıklarımda ağrım var adetim çok sancılı geçiyor dün adetim gelecek diye ilaç içtim iki tane bugünde içtim bakalım kırmızılık var gibi çişimi yaprken kan gelmiyor ama gelir heralde..

aynı anda klomen kullanırken başka şeyler yapmaya gözüm korkuyo benimde :( İnş adet olmazsın canım istediğin sonuçla karşılaşırsın..

Bilmiyorum canim ya.. doktora gorundun mu? Bence bi doktora git.. erteleme..

Meraba kizlar...allahim nasip ederse esimle 8 aydan beri bi bebek istiyoruz hayirlisiyla.. ama 8 aydan beri hic korunmamiza ragmen olmadi henuz..doktora gittim bi sorun yok dedi.. ovulasyon gunlerini takip edin dedi.. ama onuda yaptik yine de olmadi.. son adet tarihimde 14 nisan.. duzenli adet goruyorum.. ama olmuyo yani sizce neden..yani ne yapmaliyim sizce hamile kalmak icin..
Ne kadarlık evlisiniz

aynı anda klomen kullanırken başka şeyler yapmaya gözüm korkuyo benimde :KK43: İnş adet olmazsın canım istediğin sonuçla karşılaşırsın..
canım benimde adetim belli belirsiz geldi gibi oldu ama kan verdim negatif çıktı neyden dolayı az geldi onuda bilmiyorum rabbim herşeyin hayırlıısnı nasip etsin

canım benimde adetim belli belirsiz geldi gibi oldu ama kan verdim negatif çıktı neyden dolayı az geldi onuda bilmiyorum rabbim herşeyin hayırlıısnı nasip etsin

Stres her anlamda etkiliyo aslında düzenimizi..bende çok stres yapıyorum acaba hamilemiyim,yok neden olmadım,bu ay da olmazsa falan diye..Cumartesi günü ovitrelle vuruldu bu ay da bakalım bekliyorum adet tarihimi inş hayırlısıyla olur ciddi olarak kafam rahat değil stres yapıyorum sürekli hamilelik olayını.

Back