• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 8 aydir deniyoruz ama hala olmadi..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim aratmadan versin abimle yengem mücadelesinde 8,yillarindalar cok zor bir imtihan
Aynen öyle canım benim dayım 40 yaşında beyin timöründen vefat etti arkasından ağlicak bir bebişi bile yoktu.

Bolca dua etsinler allahtan istesinler rabbim inşallah onlarada birbebiş bağışlar dua edicem canım abingil için.

Kurban olduğum rabbim inşallah yüzlerini güldürür kucaklarını boş bırakmaz

Zaman kaybetmeyin cunku spermde sorun varsa en az 3 ayda duzeliyor cunku 3 ayda bir yenileniyor.Benim de esim tedaviye basladi ordan biliyorum.Keske daha once gitseydik diye pisman olduk.1kez kimyasal gebelik yasadim
Hmm tmm o zaman kaybetmeyelim.. tesekkur ederim.. uns rabbim sana da hayirlisiyla bi bebis verir..

canım aramıza hoşgeldin benim 1,5 senedir olmuyor herşeyi denedik bir sürü doktora gittim bizdede sıkıntı yok ama olmuyor
Canım sen rabbimden istemeye devam et inşallah seninde olur..

Doktor hiçbir tedavi uygulamadı mı ?

Bence oncelikle rahatla.Negatif dusunceleri zihninden at ve bebeginin olacagindan emin ol.En cok bununla ilgili.Stresin engel oluyor gibi hissettim ben ;)

Canım sen rabbimden istemeye devam et inşallah seninde olur..

Doktor hiçbir tedavi uygulamadı mı ?
canım klomen verdi 2 yumurtam oluştu birisi sağda birisi solda ama küçük yumurtaların var dedi çatlatma iğnesi felan vermedi ama yine olmadı bu ay maydanoz süt buharı yaptım bide doğan suyu denemiştim bakalım bu ay tutacak mı bekliyorum

canım aramıza hoşgeldin benim 1,5 senedir olmuyor herşeyi denedik bir sürü doktora gittim bizdede sıkıntı yok ama olmuyor
Hayirlisi ya ins olur.. benim sahidende tek istegim bu.. nasip iste nasibimizde varsa olur.. allah kimsenin kucagini bos koymasin..

Bence oncelikle rahatla.Negatif dusunceleri zihninden at ve bebeginin olacagindan emin ol.En cok bununla ilgili.Stresin engel oluyor gibi hissettim ben :KK66:
Aslinda aynn oyle ya.. ben kendimi cok strese sokuyorum.. cok sıkıntıya giriyorum. Ama elimden geldigince bunlari azaltmaya calisiyorum..

canım klomen verdi 2 yumurtam oluştu birisi sağda birisi solda ama küçük yumurtaların var dedi çatlatma iğnesi felan vermedi ama yine olmadı bu ay maydanoz süt buharı yaptım bide doğan suyu denemiştim bakalım bu ay tutacak mı bekliyorum
Canım yumurtan küçükse farklı bir yöntem kullanabilirdi gerekirse doktorunu değiştir..

Femarayı doktoruna öner klomenden daha etkili diyorlar 2 gün oldu bende başlayalı.

Vitamin ilacı felan vermedimi sana destekleyici olarak veriliyor çünkü.

Canım yumurtan küçükse farklı bir yöntem kullanabilirdi gerekirse doktorunu değiştir..

Femarayı doktoruna öner klomenden daha etkili diyorlar 2 gün oldu bende başlayalı.

Vitamin ilacı felan vermedimi sana destekleyici olarak veriliyor çünkü.
yok canım ya nerdeeeee yumurtalarımın boyutu birisi 19 mm diğeri 21 mm ideal değil mi

yok canım ya nerdeeeee yumurtalarımın boyutu birisi 19 mm diğeri 21 mm ideal değil mi
Elbette ideal vitamin ilacı iste doktorundan. "vinalacimmunitum" ben bu vitamini kullanıyorum. 12 vitamin 9 mineral lactobacillus rhamnosus - gebelik ve emzirme dönemi için probiyotik,multivitamin ve mineral kompleksi içeriyor..

Doktorundan kesinlikle iste bebek planlıyanlara verilir vitamin..

Aslinda aynn oyle ya.. ben kendimi cok strese sokuyorum.. cok sıkıntıya giriyorum. Ama elimden geldigince bunlari azaltmaya calisiyorum..
Calistikca daha cok stres yaparsin.Odagini degistir.Baska seylere odaklan.Hayatin tadini cikar.Gun sayip test yaptikca olmaz.Bu bebegin sen bakarken yerlesemiyorum deme seklidir :)

Elbette ideal vitamin ilacı iste doktorundan. "vinalacimmunitum" ben bu vitamini kullanıyorum. 12 vitamin 9 mineral lactobacillus rhamnosus - gebelik ve emzirme dönemi için probiyotik,multivitamin ve mineral kompleksi içeriyor..

Doktorundan kesinlikle iste bebek planlıyanlara verilir vitamin..
canım zaten artık bıraktım sıkıldım çünkü ne bilim ya insan üzülüyor diyete başladım açıkcası kafamı dağıtıyorum

sen neler yapıyorsun canım
11.aydan beri deniyorum ben ocak ayında hsg çektirdim şubatta klomenle çatlatma iğnesi vuruldum,nisanda klomensiz çatlatma iğnesi vuruldum bisan 22.23.24 menogon iğnesi vuruluyorum 7 gün boyuncada femara kullanıcam cuma günüde kontrole gidicem bakalım.

Bu ay bal kürü kullanmayı düşünüyorum

11.aydan beri deniyorum ben ocak ayında hsg çektirdim şubatta klomenle çatlatma iğnesi vuruldum,nisanda klomensiz çatlatma iğnesi vuruldum bisan 22.23.24 menogon iğnesi vuruluyorum 7 gün boyuncada femara kullanıcam cuma günüde kontrole gidicem bakalım.

Bu ay bal kürü kullanmayı düşünüyorum
oooo maşallah canım bana hiç bunlardan vermedi bende doktoru gözüm tutmadı gitmedim bi daha bende süt maydanoz buharı denedim bu ay soğan suyu içtim bi kaç gün bekliyorum bakalım bu ay acaip fikirlerim değişti adetim gelmez inşallahta BENDE güzel haber veririm

oooo maşallah canım bana hiç bunlardan vermedi bende doktoru gözüm tutmadı gitmedim bi daha bende süt maydanoz buharı denedim bu ay soğan suyu içtim bi kaç gün bekliyorum bakalım bu ay acaip fikirlerim değişti adetim gelmez inşallahta BENDE güzel haber veririm
İnşallah canım olmazsada fsrklı bir doktora git araştırıp

Back