Ins rabbim nasip ederse olur.. tesekkur ederim saolun..Sağlıklı bi yaşam sürmeye çalış . Zamanı gelince nasibinizde varsa olur .
Allahtan iste öncelikle canım olmuyo deme bende 11 aydan beri deniyorum heray doktorumada gidiyorum vitamin ilacı verdi bana onu kullanıyorum şuanda menogon iğnesiyle femarayı kullanıyorum.Meraba kizlar...allahim nasip ederse esimle 8 aydan beri bi bebek istiyoruz hayirlisiyla.. ama 8 aydan beri hic korunmamiza ragmen olmadi henuz..doktora gittim bi sorun yok dedi.. ovulasyon gunlerini takip edin dedi.. ama onuda yaptik yine de olmadi.. son adet tarihimde 14 nisan.. duzenli adet goruyorum.. ama olmuyo yani sizce neden..yani ne yapmaliyim sizce hamile kalmak icin..
Allahtan istiyorum zaten.. ins hayirlisiyla olur rabbim nasip ederse.. tesekkur ederim..igne demissiniz ne ignesi?bana da vitamin verdi folbiol diye..Allahtan iste öncelikle canım olmuyo deme bende 11 aydan beri deniyorum heray doktorumada gidiyorum vitamin ilacı verdi bana onu kullanıyorum şuanda menogon iğnesiyle femarayı kullanıyorum.
Çalışmaya devam et nasbiyle gelir inşallah bebişin gününü bekliyordur canım.
Adetin bittikden sonralarıda değerlendir ayaklarını ilişkiden sonra havaya kaldır
Benim vitaminim vitaminumum içinde 9 vitamin 13 mineral artı birkaç şey daha var.Allahtan istiyorum zaten.. ins hayirlisiyla olur rabbim nasip ederse.. tesekkur ederim..igne demissiniz ne ignesi?bana da vitamin verdi folbiol diye..
Hmmm hayirlisi canim ya.. ins seninde bi bebisin olur.. allah isteyen herkese nasip eder ins..Benim vitaminim vitaminumum içinde 9 vitamin 13 mineral artı birkaç şey daha var.
Menogon iğnesi 22.23.24 de vurulucam ferama hapı verdi 7 günde onu kullanıp kontrole gidicem.
Saolasın canım inşallah.Hmmm hayirlisi canim ya.. ins seninde bi bebisin olur.. allah isteyen herkese nasip eder ins..
Amin canim ins.. tum isteyenlere..Saolasın canım inşallah.
Rabbim sanada en kısa zamanda bir bebiş bağışlar inşallah.Doktorunu aksatma her ay kontrole git azda olsun ilaç yardımında da bulunsun
Saol canim ins.. allahim isteyen herkese hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin ins..Saolasın canım inşallah.
Rabbim sanada en kısa zamanda bir bebiş bağışlar inşallah.Doktorunu aksatma her ay kontrole git azda olsun ilaç yardımında da bulunsun
Aminnn allahım büyük herbirimizin gönlüne göre versin..Amin canim ins.. tum isteyenlere..
Saol canim ins.. allahim isteyen herkese hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin ins..
Aminn ins..Aminnn allahım büyük herbirimizin gönlüne göre versin..
Genelde eşleride doktor mmuaneediyor sperm sayısına bakıyorlarPeki esiniz de dr a gitti mi ?
Evet aynen bizim spermlerde,sorun var tedavimiz basladiGenelde eşleride doktor mmuaneediyor sperm sayısına bakıyorlar
Eşine keçiboynuzu özü içir canım spermi yükseltiyor.Evet aynen bizim spermlerde,sorun var tedavimiz basladi
Yok canim ya gitmedi henuz oda gidecek.. ben gecen ay gitmistim... bu ay yine adet zamanimi bekleyecem..eger olmazsa bu seferde esim gidecek doktora hayirlisiyla... rabbim ins isteyen herkese hayirlisindan bir evlat nasip eder..:)Peki esiniz de dr a gitti mi ?
Zaman kaybetmeyin cunku spermde sorun varsa en az 3 ayda duzeliyor cunku 3 ayda bir yenileniyor.Benim de esim tedaviye basladi ordan biliyorum.Keske daha once gitseydik diye pisman olduk.1kez kimyasal gebelik yasadimYok canim ya gitmedi henuz oda gidecek.. ben gecen ay gitmistim... bu ay yine adet zamanimi bekleyecem..eger olmazsa bu seferde esim gidecek doktora hayirlisiyla... rabbim ins isteyen herkese hayirlisindan bir evlat nasip eder..:)
Evet ilac verildi onu alcaz,pahali birsey keciboynuzu ve inciri yapiyorum biri aksam,biri sabahEşine keçiboynuzu özü içir canım spermi yükseltiyor.
Kuru inciri yağda birgün beklet veya şekerli suda kaynat hergün yesin.
Benim eşiminkinede bakıldı bir sorun gözükmedi, yinede keçiboynuzu özü içirdim güçlensin diye
Küçücük bi hap aldım ben yumurtalıkları beslesin diye 100 küsür minicik o hapda herşey pahalı bebişler için değer biraz maddi anlamda harcama yapıcaz ama olsunEvet ilac verildi onu alcaz,pahali birsey keciboynuzu ve inciri yapiyorum biri aksam,biri sabah
Rabbim aratmadan versin abimle yengem mücadelesinde 8,yillarindalar cok zor bir imtihanKüçücük bi hap aldım ben yumurtalıkları beslesin diye 100 küsür minicik o hapda herşey pahalı bebişler için değer biraz maddi anlamda harcama yapıcaz ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?