8 ay sonra gelen minik mucizem :)

seymasyms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
81
40
32
merhaba arkadaşlar 8 aylık evliyim ve Rabbime binlerce şükürler olsun ki bende hamileyim artık.. ancak bu konuda biraz acemiyim şuan 5 haftalığız ve mide bulantılarım vs. hiç bişeyim yok sizce bu durum normal mi birde nelere dikkat etmem gerekiyor ne yeyip neyi yememem gerekiyor bilgileriniz için şimdiden ççoook teşekkür ederim

Ah canımmm 7 haftaya girdiğinde mide bulantıların başlıyor. Ağır kaldırma uzanma bol su iç. Yoğurt yumurta tüket. Sucuk salam sosis çıkar hayatından. Folik asiti ihmal etme :) şimdilik bu kadar sanırım :)

çok teşekkür ederim agır kaldırmıyorum evet ama ev temizlerken bile korkuyorum ev temizliğinden bişey olmaz demi süpürme tozma alma vs.

çok teşekkür ederim agır kaldırmıyorum evet ama ev temizlerken bile korkuyorum ev temizliğinden bişey olmaz demi süpürme tozma alma vs.
Yoo düzenli olamasa da bende temizlik yapıyorum. Yahu bakma eskiler hakı çırparmış :) çok aman aman sakınma, ama dikkat et tabii. Günde yarım saat mutlaka yürü, ve şu haftalarda yemek yemenin keyfini çıkar. İlerde ki inşallah olmaz sadece zeytinli tost yediğin bile oluyor :)

çok teşekkür ederim canım inşallah çok güzel bir hamilelik geçiririz ve miniklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağmıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…