Gelinlik Modelleri 8 ay önce giydiğim gelinliğim :))

buket_82

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
256
128
648
İstanbul
Düğünüm Eskişehirde olduğu için ben İstanbuldaki kına gecemde de gelinliğimi giydim, yani iki kere gelinliğimi doya doya giydim :)) bu fotolar kına gecesinden olduğu için kına gecemde duvak takmadım.

çok hoşmuş bu aralar bizim kızların beğenip aradığı bi gelinlik var ona benzettim modelini.

mutluluklar dilerim size de:)

Evet benim beğendiğim gelinliğe benziyor hatta denediğim gelinliğe benziyor ama o gelinlik tam üstüme oturmadığı için güzel durmamıştı bakın kızlar denediğim de bu. Size çok yakışmış Allah mesut etsin.

bence güzel bu gelinlik. seninkinin aynısını yapabileceklerine pek ihtimal vermiyorum açıkçası :/ o gelinliğin aynısını yapabilmeleri için ellerinde orijinali olması lazım ki baka baka yapsınlar yoksa çok çok zor umarım sen istediğin gibi gönlüne göre yaptırabilirsin :))

Aslında ben de vermiyorum en azından gövdeme oturuşu aynı olsun dantel yoğunluğu azaltılabilir bir de üstündeki kabarmalar olunca güzel olut diye düşünüyorum sırt kısmı v olunca daha şık olur değil mi bire bir aynısı olmasa da.

Bak bunu da ben denedim tam olmamıştı diye yazmışım ama buraya eklememişim :)

Eki Görüntüle 407932 Eki Görüntüle 407933 Eki Görüntüle 407934

ee evet senin denediğin de buna oldukça benzer bi model. büyük olmuş sana bir de acaba büyük diye mi bilmem eteği pileli gibi görünmüş. pileli demiyim de kloşluğu çok yoğunlaşmış dantelden sonraki kısımda. sanırım üstüne göre olanını bulursan oldukça güzel duracaktır. kumaş hariç sadece dikim için ne kadar istiyorlar bu gelinliğe?

Her şey dahil 2000 dediler normalde 3250 miiş indirimle en fazla bu kadar oluyor muş tanıdık vasıtasıyla gittiğim için o da m-normalde sadece %20 indirim vardı. Bu da ithal bir gelinlik sipariş üzerine getirttiriyorlarmıi ufak değişiklikler yaptırabiliyormuş. Ama ben bugün çok güvendiğim bir odeaeviyle görüştüm biraz önce o da 2200 fiyat vermişti 2000 e yapmaya ikna oldu benim beğendiğim modeli bak buda sitesi faceten yapmış olduğu gelinliklere bak harika bir kadın sahibi o kadar içime sindiki Guler Cer Gelinlik | Facebook
20 yerden sadece 2 si hoşuma gitmişti Güler cer ve Yasemin Modaevi ikisinin de sahipleri çok tatlı ve üstüne çok gitmiyorlar illa gel bizde yaptır gibi tavırları olmadı sağolsunlar yardımcı olmaya çalıştılar.

diktiklerine baktım da kızların istediklerini yapmış muhakkak ama pek bana göre gelinlik yok aralarında eğer senin istediğin modeli çok yaklaşık bi şekilde 2000e yapacaksa çok iyi bi fiyat bence. o gelinliği 2500-3000den aşağı yapmaları çok zor çünkü.

şu gelinliğe bayıldım bu arada

Bu modele bayıldım ben de çok farklı tarzlarda da olsa güzel ve kişiye uygun olması halinde beğenimi kazanıyor. Diktikerlinde benim tarzıma uygun olan modeller olmasa da sanatına güvendim ve forumda öneren kızlar da olmuştu yakından görünce Güler Hanım gönlümü fethetti tam bir hanımefendi :))

doğru diyosun zaten önemli olan müşteri memnuniyeti diktiği kızlar da memnun görünüyorlardı :)) insanın güvenip ısınması da önemli ya bu tip işlerde sen madem sevdin dediğim gibi 2 bin lira istediğin gelinlik için oldukça uygun. umarım istediğin gibi olur her şey

Ayyy canım inşallah içimize siner başka bir dileğim yok :))

Canım çok güzel ve sanada çok yakışmış,askıları mükemmel bayılıyorum ya böyle gelinliklere tam benim tarzım işte,askılar ayrı bir asalet katıyo gelinliklere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…