8 ay ömrümün kaldığını öğrendim yalvarırım yardım edin kaç gündür ağlamaktan helak ol

Degilmi ya ,eger sahteyse hic korkmuyorlarmi acaba,her seyden haberdar ALLAH VAR.bu kadar insanin hakkina girdikten sonra ya cidden kAnser olursan?ALLAH KORUSUN.eger yalansa bence biran once tovbe et Ve helallik iste konu sahibi.tabi eger ALLAH korkun varsa

Tatlım çok geçmiş olsun....
Hani bir söz vardır ya " Çıkmadık candan ümit kesilmez " diye. Sakın sende umudunu yitirme
Her şeyin ilacı mutluluk ve umut tur bana göre sakın hastalığını kabullenip umudunu yitirme...

Canım gerçekten 8 ay ömrün kaldıysa o dr. lar seni eve göndermek yerine
hastanede yoğun bir tedaviye sokarlar.RAdyoterapi,kemoterepi vs. vs.
Bu işlerin şakası olmaz.
Benim annem o kadar perişandı ki son zamanlarında ama yine bir umut
hastanede tedavisine devam ettik.Son gününe kadar hatta.
Ömrünü uzatamadık belki ama diğer yaşadığı komplikasyonlar açısından
tedavi altında olması onu bir nebze rahatlatıyordu.
Uzatmayayım konuna bir açıklık getirirsen iyi olur.
Hastalığın nedir-nasıl bir tedavi alıyorsun bunları bi izah edermisin.

çok geçmiş olsun
yalnız ben layık mıyım demeyin allahın takdiri bu ve isyana girer biraz daha tevekküllü olun arkadaşım allah büyüktür sabrınıza ve teslimiyetinize karşın inşallah şifanızı verir yaradan.köpek balığı iliği kansere birebirmiş araştırın isterseniz
birde bende de kan kanserli hücreler çıkmıştı bende arı sütü arı poleni propolis bal karışımı tükettim ve çok şükür son tahlilimde o hücrelere rastlanmadı
bizim bir arkadaşa adamın biri anlatmış:bsabasına doktor kanser demiş ve alın götürün 6 ay ömrü var bunun demiş.adam yani hasta olan amca hayvanlar otlarken onlar ne yerse odda o ottan yemiş.adam demiş on sene oldu babam hala yaşıyor
ömürler allahın elinde:kanserde psikoloji çok önemli biliyorsunuz.öyle öleceğim diye gün ay saymak olmaz bizlerde dua edeceğiz ve sizde dört elle sarılacaksınız hayata.inşaallah seneye bu zaman burda çok şükür deyip yazışacağız yine
tekrar tekrar geçmiş olsun arkadaşım

öyle düşünmeyin mutlaka başka doktorlara gidin allah büyük benim ablamada 1 ay demişlerdi çok şükür yaşıyor..öyle düşünmeyin annedede moral ver böyle zamanlarda moral en büyük çare

arkadaslar konu gercek yada değil bız gercekmiş gıbı yorum yazalım da gerısını Allah bılır

Eğer dediğiniz doğru ise başka bir doktora gidin ve ALLAH'tan başka kimse ne zaman öleceğinizi bilmez..
Eğer doğru değilse de bir doktora gidin çünkü bu şekilde hayaller kurmak ciddi bir psikolojik sorun..
Yakında bu hikayelere kendinizi inandırıp kendi yaşamınıza bile son verebilirsiniz ALLAH korusun..
Yani en kısa zamanda bir doktora gidin..

"bu dünyada içip gezip tozanlar varken iyilik insanlık nedir bilmezlerken hayat onlara çok güzelken hasta değiller benim gibi"

içip gezip tozanlar ölmeyi hak mı ediyor??? hasta olmayı hak mı ediyor??? içip gezip tozanlar insanlık bilmiyor mu?

allah akıl fikir aynı zamanda şifa versin.

Dogru ise allah sifalar versin.hic kimse olum tarihimizi bilemez allahtan baska.dualarim sizinle.eger yalansada sizinle cunki bu sefer baska bir rahatsizlik soz konusu yardim almalisiniz iyilesmek icin.allah yardimciniz olsun

%99 gerçek dışı gibi geldi bana...
önceki konuları da psikolojik bunalımda olduğunun göstergesi, yaşını merak ettim,
8 rakamı bir takıntı gibi olmuş sanki?
kapı aralığından öleceğini öğrenmesi, eski türk filmlerini getirdi aklımıza..

Eğer konu gerçekse, tıp çok ilerledi, tümörün kötü olması tedaviye cevap vermeyeceği anlamına gelmiyor

öncelikle allahtan acil şıfalar dılerım sıze.ikincisi baska bir doktora daha gidin.kendinizi neden ölüme teslim ediyorsunuz.??
3.su umarım konu sahtedir

bana konu sahte gibi geliyor umarım öyledir konu sahibi arkadaşımızın psikolojisi bozuktur ve dikkat çekmek için konu açmıştır .ok türk filmi seyretmiştir umarım
doğruysa da allah acil şifalar versin ama tedavi yöntemleri var mutlaka tedaviye başlamalısın ailen öncü olmalı ama ben genede inanmadım

Diğer konulara bakınca gerçekten HASTA olduğuna kanaat getirdim. Allah acil şifa versin.

Merhabalar ,

Ben Merve 21 yaşındayım, 15 yaşımdan beri migren hastasıyım. İlk migren ataklarım başımın sol kısmına vuruyordu migren hayatıma birden girivermişti. Sürekli ellerim bile titriyor aşırı halsizlik , kaslarıma hakim olamama gibi şeyler yaşıyordum ve sol tarafımdaki ağrı ise sürekli başıma balta ile darbeler alıyorum gibi bir his verirdi ışığa sese hiç bir şeye tahammülüm yoktu başım parçalansın bu ağrılardan kurtulayım istiyordum her şey bir iki gün içinde oluvermişti. Nörolojiden randevu alıp gittiğimde yanımda sadece en yakın arkadaşım vardı annemle paylaşmadım durumu o anki düşüncelerimle bunun bir ur-tümör tarzı bir şey olacağı benimde fazla yaşayamayacağım şeklindeydi. Sonra bunun klasik bir migren olduğunu öğrendik benim hastalığımda geriledi arada yine tutar psikolojik durumum ve fiziksel yorgunluk gerginliğimle alakalı olarak...

Bunu anlatmak istedim arkadaşım... Çünkü annenle paylaşma durumunu söylemişsin ben o zaman sadece gerçek olduğunu sandığım bir şüpheyi yaşıyordum ama ilk çocuğuydum onun gurbette ağlamadığı ilk günler benle gelmiş hayatına tabi kırgınlıklarımız vardı fazlaca ya bir anaya da söyleyemezdim... O oyanamak istediği sürece oyna sende bence ama şöyle yapalım istersen bir psikologla görüşsene beni yanlış anlamanı istemem tamamen annene nasıl yaklaşman konusunda...

Bir de sekiz ay demişsin ya bende dahil bir saatim var mı onu bile bilmiyorum diyicem belki klasik olacak ama hayatın her şeye rağmen sana neler sunacağını bilemeyiz bir de Allah'ın işi kimse bilemez be arkadaşım... Senden ricam moralini hiç düşürme hep güzel yaşa güzel yaşat dualarım seninle, senin için her şeyin iyisini diliyorum...

Konu gerçek veya degil,ama kimin ne zaman ölecegini sadece yaratan bilirken doktorlar vasati bir zaman söylerler,kayınvalideme 6 ay ömür biçti doktor 5 yıl yaşadı,5 yılın sonunda prof öldürmez sürünür dedi 3 gün sonra vefat etti
Şu an tıp o kadar ilerlemişken senden patalojık hiçbirşey alınmadan nasıl 8 ay ömür biçtiler anlayabilmiş degilim
Yinede Rabbim şifanı versin,umutsuzluk insanı daha çok yokluga yakınlaştırır
Bir anneninde evladının ölecegini kabul edip hadi kızım sen İzmiri seversin orada yürüyüş yaparız deyip kabullenmesi bana çok uzak geldi
Evlat bu başka şeye benzemez,canından can veren anne çırpınır,başka doktora götürür,arar araştırır,eşiyle konu komşuyla paylaşır derdine derman arar

Seninde bunu kabullenip evet ben ölecegim deyip kabuguna çekilmen hiç dogru degil,elbet hepimiz ölecegiz ama bunu sadece Rahman bilir
Sana tavsiyem,hayata her daim olumlu yönünden bakıp,güzel yaşaman
İsyan etmeden bir köşeye çekilip ölmeden ölmüş gibi durmadan
Hastalıgının çarelerinide araştır,başka doktora görün ne bileyim filmler ilaçlar tedaviler araştır,çünkü dermansız dert vermez Allah,
Alternatip tıbbı araştır,sana buradan şunu yap böyle et diyemem ama alternatif tıp modern tıpla birleştiginde mutlaka çare ışıgı yanar,çünkü Allah her ne konuda olursa olsun çalışan O nu verdigi bedenin saglıgı için çare arayana Rahmet kapısını açar

Rabbim yar ve yardımcın olsun

Bazı arkadaşalarımın dedigi gibi eger psikolojık sorunlar var ve içinden çıkamıyorsanda kalbini yaradana içini bir doktora açmanda fayda var

Selamet ve saglıkla kalasın

Son düzenleme:
allahtan başka hiç kimse ama hiç kimse ömrünün ne kadar oldugunu bilemez.
ister doktor isterse profosör olsun .
8 ay nasıl ve kim diye bilir ömrünün okadar oldugunu
hiç kimse..
konu bana hiç inandırıcı gelmedi..
ama yinede insanlık için diyorum
moralinizi yuksek tutun allah sıgının....

açtığı konular vs hepsini okudum ve bu konu bana film gibi geldi annesiyle doktor konuşurken duymuş 8 aylık ömrü kalmış nasıl duydu acaba kapı kapalıyken bide artık doktorlar kişi yokken değil kendi varken bile direk yüzüne söylüyolar herşeyi kötü hastalık olsa bile bence bu arkadaşın psikolojik sorunları var açtığı konular bunu gösteriyo onları psikolojik sorunlarım varken yazmıştım diyo ve bi konusunda psikolog bana yardım edemedi hastalığım ilerledi diyo evet psikolojik rahatsızlıklarda tedavi olunmazsa ilerliyo ve şizofreniye kadar gidebiliyo bazı psikolojik sorunlarda. bide diyo ki herkes benimle dalga geçiyo bana bişey demiyolar ama eminim öyledir diyo kendi kendine kuruntular hayaller kuruyo Allah yardım etsin söylicek başka bişey bulamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…