- Konu Sahibi OhmycherryPie
-
Ya böyle konular açarken bir düşünün, Allah korusun ya ölürseniz gerçekten.
Ya da ben öleceğimi bilsem buraya konu açmak aklıma gelecek en son şey olur. Niye durup dururken insanları üzeyim
Konu sahibi ya dikkat çekmeye çalışıyorsun psikolojin bozuk ya da yaşın bunları düşünemeyecek kadar küçük
oldum
annemle doktor konuşurlarken kapının dışındaydım duydum onları doktor 8 ay ömrümün kaldığını söyledi anneme sevdiği, gitmek istediği yerlere götürün onu dedi moral bulsun dedi 3 gün önce annem bana bizim izmirdeki eve gidelim sen çok severdin eskiden orayı dedi sabahları ana kız yürüyüşe de çıkarız dedi hemen anladım zaten günleri sayar oldum lütfen yardımcı olun annem öleceğimi bildiğimi bilmiyor yüzünü görseniz çok üzülürsünüz hem gülüyor hem ağlıyormuş gibi aslında çok üzülüyor ama ben öğrenmeyeyim diye bana karşı yüzü gülüyor dün mutfakta ağlarken yakaladım ne oldu dedim bir şey yok annecim öyle bi gözüm doldu dedi
ben bunları hak etmedim arkadaşlar bu dünyada içip gezip tozanlar varken iyilik insanlık nedir bilmezlerken hayat onlara çok güzelken hasta değiller benim gibi arkadaşlar kafam çok karışık ölmek istiyorum diyeceğim ama zaten şurada 8 ay ömrüm kalmış ömrümün 8 ay olduğunu bilmeyenler ve hala bana kötü davrananlar düşman olanlar var ben başka bir şey demiyorum aslında ölümden korkmuyorum ama annem var geride bıraktığım...
Hiçbirinizi tanımıyorum ama doktorun dediği gibi 8 ay ömrüm kalmış hakkınızı helal edin yinede kurtulacağıma asla inanmıyorum
arkadaslar konu gercek yada değil bız gercekmiş gıbı yorum yazalım da gerısını Allah bılır
oldum
annemle doktor konuşurlarken kapının dışındaydım duydum onları doktor 8 ay ömrümün kaldığını söyledi anneme sevdiği, gitmek istediği yerlere götürün onu dedi moral bulsun dedi 3 gün önce annem bana bizim izmirdeki eve gidelim sen çok severdin eskiden orayı dedi sabahları ana kız yürüyüşe de çıkarız dedi hemen anladım zaten günleri sayar oldum lütfen yardımcı olun annem öleceğimi bildiğimi bilmiyor yüzünü görseniz çok üzülürsünüz hem gülüyor hem ağlıyormuş gibi aslında çok üzülüyor ama ben öğrenmeyeyim diye bana karşı yüzü gülüyor dün mutfakta ağlarken yakaladım ne oldu dedim bir şey yok annecim öyle bi gözüm doldu dedi
ben bunları hak etmedim arkadaşlar bu dünyada içip gezip tozanlar varken iyilik insanlık nedir bilmezlerken hayat onlara çok güzelken hasta değiller benim gibi arkadaşlar kafam çok karışık ölmek istiyorum diyeceğim ama zaten şurada 8 ay ömrüm kalmış ömrümün 8 ay olduğunu bilmeyenler ve hala bana kötü davrananlar düşman olanlar var ben başka bir şey demiyorum aslında ölümden korkmuyorum ama annem var geride bıraktığım...
hiçbirinizi tanımıyorum ama doktorun dediği gibi 8 ay ömrüm kalmış hakkınızı helal edin yinede kurtulacağıma asla inanmıyorum
öncelikle allahtan acil şıfalar dılerım sıze.ikincisi baska bir doktora daha gidin.kendinizi neden ölüme teslim ediyorsunuz.??
3.su umarım konu sahtedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?