9 ay bitti 9 gün bitmiyor:)) eşimde bırak elleme kızı dıyor,insan kucağına almak istıyor artık.
bende 5.ayı doldurmak üzereyimm bir an önce zaman geçsin istiyorum
Allah hepimize sağlıklı sıhhatlii kucağımıza aldığımız kokladığımız günüde göstersinn
hayırlı doğumlar canım
35 haftalığım.sekiz ay geçti bzen iyi beazen kötü....son haftalar geçmiyor her geçen gün biraz daha greiliyorum.zaman geçmiyor diye ağlıyorum bazen...sıcaklarda çekemiyorum artık dayanamıtorum.biran önce yumyk ellerini görmek öpmak istitorum.inşallah doğum hikayemizi yazacak zamanda gelecek canım.az kaldı.ha gayret..zeze....
Bende 35 haftalığım gerçekten az kalması heyecen veriyor.. dogum anınıda fazla düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum hep... çok zor günler geçirdim belkide ondan 3,5. ayımızdan beri evden dışarı çıkmıyoruz düşük tehlikem vardı hep yattım... sonra şeker çıktı diyete girdim
inşallah bundan sonrası çok güzel olacak helebir kızıma kavuşayım :)
gecer guzelim gecer,geriye donup baktiginda ne cabuk gecmis zaman dersin,,,
saglikli ve hayirli bi evlat dunyaya getirmeni dilerim canim,:Saruboceq::Saruboceq:
bencede geçmiyo ama en nihayet yarın bebişime kavuşuyorum ben yarın sezeryana giricem sabret canım sende kavuşacaksın bebegine az kalmış .
canım aynen dediğin gibi ilk aylar testleriydi cinsiyetiydi hareket ettiydi edecekti derken geçiyor sonra hareketlerini izliyoruz bir sürede sonra artık son haftalarda başlıyoruz bir doğsa demeye.offf daha 5 haftam var benim nerden baksam
galiba haftam yüzünde 37+3 ama bu aralar sabır geldi bekiliyorum bide galiba nasıl bazkacağım beceremezsem hasta edersem diye korkuyorum doğurmaktan şaşkın oldum yaaa:kedi:
arkadaşlar bende 38.haftadayım artık gerçekten çok sıkıldım.merak ediyorum.ben hiç sıkıntı yaşamadım bir kere bile kusmadım.7.aya kadar kıyafetlerimi giyebildimm.son ay gerçekten geçmek bilmiyor.allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin..
offf özlemcim çok korkmama rağmen aynı sabırsızlık bendede var,
10gün önce dr heran gelebilir dedi ,bende tüm hazırlıkları bitirdim kızımı bekliyorum ama gelmiyor
sanki hiç gelmeyecek gibi
artık onu koklamak istiyorum,ağlarken,uyurken onu izlemek istiyorum
sesini duymak,yüzünü görmek istiyorum
kollarımda kıpırdanışını hayal ediyorum
emzirdiğimi hayal ediyorum
ağrılarımda çok var ama o gelmiyor(
daha 2 hafta belkide 4 hafta beklicez..
allah sabir versin hepimize