8 ay geciyor ama son 1 ay gecmek bilmiyor**

ozlew

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
3.019
4
hamileligimizi ogrendigimizde,heyecanimizi paylasalim falan derken birinci ayi bitirmis oluyoruz...opuyorumnanaktan
hamileligin tadini cikaralim karnimiz buyusun diye acele ediyoruz sonraki aylarda...:CüvCüv:
testleri,cinsiyeti derken soyle boyle 5.ayida tamamlamis oluyoruz...
bukez boyu kilosu..kiyafeti odasi vs vs..
ve son gunler gelip catiyor...:lepi:
iyisiyle kotusuyle sona yaklasmisken nedense bu son ay gecmek bilmiyor...
her sanci her agri geldiginde tamam geliyor galiba diyorsunuz ama yine yok..
tabiki herseyin hayirlisi...
peki sizlerde durum nasil?? yada nasildi??

9 ay bitti 9 gün bitmiyor:)) eşimde bırak elleme kızı dıyor,insan kucağına almak istıyor artık.

bende 5.ayı doldurmak üzereyimm bir an önce zaman geçsin istiyorum

Allah hepimize sağlıklı sıhhatlii kucağımıza aldığımız kokladığımız günüde göstersinn

hayırlı doğumlar canım

35 haftalığım.sekiz ay geçti bzen iyi beazen kötü....son haftalar geçmiyor her geçen gün biraz daha greiliyorum.zaman geçmiyor diye ağlıyorum bazen...sıcaklarda çekemiyorum artık dayanamıtorum.biran önce yumyk ellerini görmek öpmak istitorum.inşallah doğum hikayemizi yazacak zamanda gelecek canım.az kaldı.ha gayret..zeze....

Bende 35 haftalığım gerçekten az kalması heyecen veriyor.. dogum anınıda fazla düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum hep... çok zor günler geçirdim belkide ondan 3,5. ayımızdan beri evden dışarı çıkmıyoruz düşük tehlikem vardı hep yattım... sonra şeker çıktı diyete girdim
inşallah bundan sonrası çok güzel olacak helebir kızıma kavuşayım :)

9 ay bitti 9 gün bitmiyor:)) eşimde bırak elleme kızı dıyor,insan kucağına almak istıyor artık.

ins hepimiz sag salim kavusuruz meleklerimizee
gercekten zamn durmus gibiiiimafoldumben

gecer guzelim gecer,geriye donup baktiginda ne cabuk gecmis zaman dersin,,,

saglikli ve hayirli bi evlat dunyaya getirmeni dilerim canim,:Saruboceq::Saruboceq:

bencede geçmiyo ama en nihayet yarın bebişime kavuşuyorum ben yarın sezeryana giricem sabret canım sende kavuşacaksın bebegine az kalmış .

canım aynen dediğin gibi ilk aylar testleriydi cinsiyetiydi hareket ettiydi edecekti derken geçiyor sonra hareketlerini izliyoruz bir sürede sonra artık son haftalarda başlıyoruz bir doğsa demeye.offf daha 5 haftam var benim nerden baksam

gecer guzelim gecer,geriye donup baktiginda ne cabuk gecmis zaman dersin,,,

saglikli ve hayirli bi evlat dunyaya getirmeni dilerim canim,:Saruboceq::Saruboceq:

bencede geçmiyo ama en nihayet yarın bebişime kavuşuyorum ben yarın sezeryana giricem sabret canım sende kavuşacaksın bebegine az kalmış .

hepimizin duygulari ayni...
her ne kadar en rahati karnindaki zamanlar..tadini cikar deselerde dogsada uykusuz kalsam yeterki onu koklasam diyor insan iste..
hayirlisiyla gelsinler artik yaaaaaaa:CüvCüv:

offf özlemcim çok korkmama rağmen aynı sabırsızlık bendede var,

10gün önce dr heran gelebilir dedi ,bende tüm hazırlıkları bitirdim kızımı bekliyorum ama gelmiyor

sanki hiç gelmeyecek gibi

artık onu koklamak istiyorum,ağlarken,uyurken onu izlemek istiyorum
sesini duymak,yüzünü görmek istiyorum
kollarımda kıpırdanışını hayal ediyorum
emzirdiğimi hayal ediyorum

ağrılarımda çok var ama o gelmiyor (

galiba haftam yüzünde 37+3 ama bu aralar sabır geldi bekiliyorum bide galiba nasıl bazkacağım beceremezsem hasta edersem diye korkuyorum doğurmaktan şaşkın oldum yaaa:kedi:

galiba haftam yüzünde 37+3 ama bu aralar sabır geldi bekiliyorum bide galiba nasıl bazkacağım beceremezsem hasta edersem diye korkuyorum doğurmaktan şaşkın oldum yaaa:kedi:

ben icgudusel olarak herseyi cok iyi yapacagimiza inaniyorum../
merak etme cok iyi bakarsin bebisine
a.s.

arkadaşlar bende 38.haftadayım artık gerçekten çok sıkıldım.merak ediyorum.ben hiç sıkıntı yaşamadım bir kere bile kusmadım.7.aya kadar kıyafetlerimi giyebildimm.son ay gerçekten geçmek bilmiyor.allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin..

aynen canimm
ayni seyleri yasamisiz ve ayni haftadayiz umarim 2 hafta hizla ve hyirlisyla gecer
bu topige meleklerimizle ugrariza.s.

ya aslında 9 ay 10 günü doldurduk ama 40 hafta die hesaplıyo doktorlar.oda 10 aylık oluyo zaten.çoğu bebek beklemiyomuş 40 haftayı özelliklede kız bebekleri.bakalım bizim cadı bekliyecekmi.??

bizimki erkek canim ama oda bekliyor..
fazla belli olmuyor aslinda..
haziran anneleri topiginde cogunlukla kizlar dogdu..

daha 2 hafta belkide 4 hafta beklicez..
allah sabir versin hepimize

demekki bebekler 9 ay 10 günlük olmuo bu durumda..ben şuanda 38 haftalık hamileyim.buda nne demek oluo 9 ay 14 gün.aslında biraz karışık.demekki hesaplarda bi yanlışlık oluyo.doktor bana en son 27 haziran dedi.yani tam 10 aylık oluo.gerçi en son gün bu .herşeyin hayırlısı.herşey yolunda giderde bi aksilik olmazsa normal doğum yapıcam.allahım herkese yardım et.heyecan doruktaaaaaa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…