8 ay geciyor ama son 1 ay gecmek bilmiyor**

ah canım sen sona yaklaşmışsın az kalmışda ya ben ne yapayım 32 haftadayım daha çok var normal dogum olacak artık kızıma kaldı ne zaman gelmek isterse gelicek ama vakti zamanında gelisin meleklerimiz degilmi

ah canım sen sona yaklaşmışsın az kalmışda ya ben ne yapayım 32 haftadayım daha çok var normal dogum olacak artık kızıma kaldı ne zaman gelmek isterse gelicek ama vakti zamanında gelisin meleklerimiz degilmi

ins nasil gecitigini anlamazsin zamanin bebisine saglicakla kavusursun canm
ben 32.haftalarda daha sakindim sona yaklastikca daha sabirsizlaniyor insana.s.

Aynen canim bende 9. ayima girdim inan gecmek bilmiyo gunler 2 gun gecdi daha oyle uzun geldi ki. :)))

son 2 ayda sabırsızlığım dahada artmıştı bebeğimi dahada merak eder hatta hiç görmeden özlemeye başlamıştım.
gelmesine daha 17 gün vardı heycan doruktaydı....
erken gelmesinide istemiyordum benim doğum günümle 2-3 gün arayla olacaktı kendime doğum günü hediyesi vercektim güyaa
yılbaşı hediyesi oldu
hem bayramdı hem yılbaşı ne planlarım vardı eşimle başbaşa geçireceğim belkide son yılbaşı olacaktı ama olmadı beyefendi izin vermedi
geliverdi a.s.
okadar heycanla bekledikten sonra oğlum bi-iki gün daha kalamadın mı içerde dedim.

şimdi :CüvCüv: kızımız olacak 3 ayımız kaldı ve zaman yaklaştıkça aynı heycanı sabırsızlığı tekrar yaşamaya başladım

hepinizin heycanının müjdesinin hayırla birşekilde gelmesini dilerim

bende kaç gündür kendi kendime bu cümleyi söyleyip duruyorum
8 ay geçti 1 ay geçmek bilmiyo :sinifsinif:

evet arkadaslar siz yazmasaniz boyle bir konum oldugunu hatirlamayacaktim..
son bir ay gecti hatta uzerine 4 ay daha ekledik..
oglum suan 4 ay 8 gunluk..
simdide zaman nasil geciyor anlamiyorum.:)

yaaa 37nci haftadayım geçmiyor günler 8nci ay çabuk geçti ama bu son ay geçmiyor bi an önce gelsin istiyorum ve onu öpüp koklayayım istiyorum. Bide üstüne beni her gören sen daha doğurmadınmı diyor :)

evet arkadaslar siz yazmasaniz boyle bir konum oldugunu hatirlamayacaktim..
son bir ay gecti hatta uzerine 4 ay daha ekledik..
oglum suan 4 ay 8 gunluk..
simdide zaman nasil geciyor anlamiyorum.:)

Bebegini Allah saglikli bir sekilde buyutmeyi nasip etsin ins canim .

Bebeklerimiz dogunca eminim ki bizede oyle gelecktir gunler:))

yaaa 37nci haftadayım geçmiyor günler 8nci ay çabuk geçti ama bu son ay geçmiyor bi an önce gelsin istiyorum ve onu öpüp koklayayım istiyorum. Bide üstüne beni her gören sen daha doğurmadınmı diyor :)

Aynen canim bana da sen daha duruyormusun boyle diyorlar.:)))

ılginçtir ki doğum yaklaştıkca bende endişe yerine heyecan var şuan. Doğumu düşünmemeye çalışıyorum bebeğimi istiyorum sadece. sağlığından endişe ediyorum başka derdim sancım yok şimdilik. Şu 20 gün geçsede alsam bebeğimi kucağıma yaaaa :ecrin_bebek:

benimde 6. ayım bitti günler acayip hızlı geçiyor nedense hatta bazen haftamı şaşırıyorum koşturma içinde olunca nasıl geçtiğini anlamadım ama bakalım son ay geçicekmi

İlginçtir ki doğum yaklaştıkca bende endişe yerine heyecan var şuan. Doğumu düşünmemeye çalışıyorum bebeğimi istiyorum sadece. sağlığından endişe ediyorum başka derdim sancım yok şimdilik. Şu 20 gün geçsede alsam bebeğimi kucağıma yaaaa :ecrin_bebek:

benimde 6. ayım bitti günler acayip hızlı geçiyor nedense hatta bazen haftamı şaşırıyorum koşturma içinde olunca nasıl geçtiğini anlamadım ama bakalım son ay geçicekmi

ins saglicakla alirsiniz bebislerinizi kucaginiza..
bir avazda kurtulun ins

bizde 8. ayımıza başladık. ve yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı. onun bebişini gördükçe, emerken çıkardığı sesleri duyunca zaman hemen geçsin istiyorum. ama arkadşımda diyo ki valla bu zamanarın tadını çıkar, sonra ah keşke bir ay daha kalsaydın içerde be yavrum diyeceksin... :ecrin_bebek:
gerçekten de hamilelik bir bayan için ayrıcalıklı olduğu çok güzel bir dönem. ben de istiyorum bir an önce sağlıkla yavruma kavuşmayı tabi ki ama, bu günlerin de kıymetini bilmeye çalışıyorum. böyle düşündükçe zaman daha çabuk geçiyor inanın... :CüvCüv:

ben de 35+2deyim eşim diyor ki askerde bile günler bundan çabuk geçiyormuş :emir_bebek:

bizde 8. ayımıza başladık. ve yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı. onun bebişini gördükçe, emerken çıkardığı sesleri duyunca zaman hemen geçsin istiyorum. ama arkadşımda diyo ki valla bu zamanarın tadını çıkar, sonra ah keşke bir ay daha kalsaydın içerde be yavrum diyeceksin... :ecrin_bebek:
gerçekten de hamilelik bir bayan için ayrıcalıklı olduğu çok güzel bir dönem. ben de istiyorum bir an önce sağlıkla yavruma kavuşmayı tabi ki ama, bu günlerin de kıymetini bilmeye çalışıyorum. böyle düşündükçe zaman daha çabuk geçiyor inanın... :CüvCüv:

kızlarr benimde şafak 9 vallh takıldı kaldı sanki zaman resmen

ben de 35+2deyim eşim diyor ki askerde bile günler bundan çabuk geçiyormuş :emir_bebek:

saglicakla gelsin melekler..
dogumdan sonra nasil geciyor anlatmam...
gokceb esin senden sabirsizmiskaydirigubbakcemile3

:emir_bebek:ewet ya bende kocişimle beraber gün sayıyorum 35+3 üz şuan çok merak ediyorum oğluşumu 38 e girer girmez gelsin istiyorum geçen gün kocişim karnıma eğilip oğlum artık gel seni çok merak ediyoruz demezmi valla doğuruyom sandım :CüvCüv:çok heyecanlandım neyse sağlıkla sıhhatle gelsin eli ayağı düzgün olsunda istediği zaman gelsin ..........:nazar:

X