Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah canım sen sona yaklaşmışsın az kalmışda ya ben ne yapayım 32 haftadayım daha çok var normal dogum olacak artık kızıma kaldı ne zaman gelmek isterse gelicek ama vakti zamanında gelisin meleklerimiz degilmi
evet arkadaslar siz yazmasaniz boyle bir konum oldugunu hatirlamayacaktim..
son bir ay gecti hatta uzerine 4 ay daha ekledik..
oglum suan 4 ay 8 gunluk..
simdide zaman nasil geciyor anlamiyorum.:)
yaaa 37nci haftadayım geçmiyor günler 8nci ay çabuk geçti ama bu son ay geçmiyor bi an önce gelsin istiyorum ve onu öpüp koklayayım istiyorum. Bide üstüne beni her gören sen daha doğurmadınmı diyor :)
İlginçtir ki doğum yaklaştıkca bende endişe yerine heyecan var şuan. Doğumu düşünmemeye çalışıyorum bebeğimi istiyorum sadece. sağlığından endişe ediyorum başka derdim sancım yok şimdilik. Şu 20 gün geçsede alsam bebeğimi kucağıma yaaaa :ecrin_bebek:
benimde 6. ayım bitti günler acayip hızlı geçiyor nedense hatta bazen haftamı şaşırıyorum koşturma içinde olunca nasıl geçtiğini anlamadım ama bakalım son ay geçicekmi
bizde 8. ayımıza başladık. ve yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı. onun bebişini gördükçe, emerken çıkardığı sesleri duyunca zaman hemen geçsin istiyorum. ama arkadşımda diyo ki valla bu zamanarın tadını çıkar, sonra ah keşke bir ay daha kalsaydın içerde be yavrum diyeceksin... :ecrin_bebek:
gerçekten de hamilelik bir bayan için ayrıcalıklı olduğu çok güzel bir dönem. ben de istiyorum bir an önce sağlıkla yavruma kavuşmayı tabi ki ama, bu günlerin de kıymetini bilmeye çalışıyorum. böyle düşündükçe zaman daha çabuk geçiyor inanın... :CüvCüv:
kızlarr benimde şafak 9 vallh takıldı kaldı sanki zaman resmen
ben de 35+2deyim eşim diyor ki askerde bile günler bundan çabuk geçiyormuş