Meehaba arkadaşlar ben 8 senelik evliyim daha öncesinden 4 tane 8 ve 10 hafta olmak üzere kayıplarım oldu o yüzden şuan bilinmeyen infertilite oluyorm. Genetik testlerim ve yapılan testlerde herhangi bi sıkıntım yok. Olmaması için bi sebepte yok. Bizde bu yüzden aşılama denemek istedik. Kontroller sonrasında 1 tane yumurtam oldu diğerleride yakındı tabi doktorum 1 tane yumurtanın olması daha iyi dedi çoklu gebelikte anne karnında su biriktiğinden hem anne hem bebek zarar görebileceğinden istemedik. Ayın 6sında çatlatma iğnesi ovitrelle oldum. Ayın 8 inde de aşılama yapıldı bugün 10.günüm sabah kan verdim. Ama sonuç yarın öğleden sonra çıkıcakmış. Bende 3 gün önce dayanamayıp test yapmıştm. Silik çizgi çıktı daha 2. Dakikadan ama iğnenin etkisinden olabileceğini gördüm burdaki yazılarda o yüzden bugünü bekledim kan verdikten sonra sonuç çıkmayınca bende ister istemez panik olmaya başladım test vardı evde dayanamadım yaptm yalnız ikindi saatine yakındı çok belli belirsiz silik çıktı. Bende sizlerden bilgi almak için buraya yazıyorm yoksa sıkıntıdan bunalıcam Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim