- Konu Sahibi sevgxix deryasxix
.....................................................................
canım boy kilo verirsen bende hafta sonuna kadar yazlık kışlık bişeyler eklicem. boy kilo sana uyarsa buraya da ekleme yaparım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.....................................................................
canım boy kilo verirsen bende hafta sonuna kadar yazlık kışlık bişeyler eklicem. boy kilo sana uyarsa buraya da ekleme yaparım.
rubi hanım ,bana yazlık elbise ve etek ,şort lazım ,140 cm
eklerseniz güzel şeyler mutlaka bakarım
olsun yine bi göz atarım
rubi hanım 134 bize olur değilmi?ne zaman eklersiniz ona göre bekleyim elbise,etek ,pantalon ,eşofman,lazım bize,heyecanlandım şimdiden bida 31 no ayakkabı varmı elinizde?canım şimdi elbiselere baktım ancak 8-9 yaş 134 cm yazıyor. 140 cm e yok bende elbise ne yazıkki
rubi hanım 134 bize olur değilmi?ne zaman eklersiniz ona göre bekleyim elbise,etek ,pantalon ,eşofman,lazım bize,heyecanlandım şimdiden bida 31 no ayakkabı varmı elinizde?
tamam canım .....................ayakkabı yok ne yazıkki çünkü enikonu eskitiyor. :)) diğer istedikleriniz var tabiki elbiseler pantolon sort ve eşofmanl altları var. begenirmisiniz bilmem eger yarın sabah erken kalkabilirsem sabah fotolarını çekerim fiyatlarını ekler en geç yarın akşam eklerim inşallah.
tamam canım .....................
bana yazlık 9 yaş az giyilmiş lazım var mı ablanızda, navukat hanım
Slm canim biraz elbise ekledim bi bak istersen