8+2 kahverengi su

Nilikom34

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
1.908
2.629
83
KIZLAR merhaba gebelik boyunca hep sorular ve sıkıntılarla bilmediğim için geliyorum size . 8+2 deyim eşimle birlikte olduktan sonra kahverengi karşılıklı bi su geldi ve gelmeden öncede sürekli sanki adet olucakmışım gibi ağrılar oldu . Yaşayan varmı düşğk tehlikelisimi sizce . Daha önce ki birlikteliğimiz de de olmuştu

Lütfen cevaplarsanız çok mutlu olurum çok korktum

Gecmis olsun.
Düşük tehlikesi benim bildiğim kanama ile belli olur.
Ve düşük doğum gibi bir şancı hissettirir.
Hemen hemen doğuma benzer karnından birşey aşağı doğru baskı yapiyormus gibi..
Allah korusun.
Bence sakin olun uzanın.
Durum ciddilesirse bir acile mutlaka gidin.

Canım kendine dikkat et düşük tehliken var eşinle bu sıkıntılı sürede beraber olma ben beraber oldugum zaman sabah kanamayla uyandım bir daha durmadı sonu hüsran canım

Doktoru aradım saat geçti baya kan görmedim kahverengi gibiydi bel ağrım filan yok ama evde iş yaptım temizlik filan ondan olmuş olabilirmi . Hala daha sanki adet olucak gibi ağrım var ama basınç filan yok nedir bilmiyorum

Canım kendine dikkat et düşük tehliken var eşinle bu sıkıntılı sürede beraber olma ben beraber oldugum zaman sabah kanamayla uyandım bir daha durmadı sonu hüsran canım
Gerçekten mi dikkat edicem bundan sonra inşallah düşmez çok üzülürüm gerçekten çok kötü oldum sakinleşmek istiyorum streste etkiliyor diye ama aklımdan çıkmıyor şu an durdu ama her an tetikteyim

Yorulmussunuz bence ondan da olabilir.
Ilk haftalarda ilişki bazı gebeliklerde sıkıntı yaratabiliyor.
Takipte kalın, ayaklarınızın altına yastık koyarak uzanın.
Umarım bir şeyiniz yoktur.

Yorulmussunuz bence ondan da olabilir.
Ilk haftalarda ilişki bazı gebeliklerde sıkıntı yaratabiliyor.
Takipte kalın, ayaklarınızın altına yastık koyarak uzanın.
Umarım bir şeyiniz yoktur.
Çok teşekkür ederim düşük başlangıcı filan sandım bilmiyorum tecrübesizim ilk gebeliğim .

Canım dikkat et kendine üzülme sırt üstü uzan bol su en önemlisi Allah’a dua et

6. Haftamda benimde iliskiden sonra kahve lekelenmem olmustu dr yasaklamisti iliskiyi umarim onemli bir seyiniz yoktur

Gerçekten umarım bişey olmaz bende hep erkek çocuk gibi hissediyorum sol tarafım şişmeye başladı . Çokta hafif atlatıyorum umarım düşükle sonlanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…